Nuotrauka 0
Nuotrauka 1

304 nerūdijančio plieno juostelės, iš lakštinio plieno folijos ritinį, iš lakštinio plieno nulio sumažinti užsakymą 0.01 mm-ultra plonas plieno lakštas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€43.58 €37.05
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k132063

304 nerūdijančio plieno juostelė plieno folijos ritinį, iš lakštinio plieno nulio sumažinti, kad 0.01 mm-ultra plonas plieno lakštas

Jei jums reikia kitos specifikacijos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba

Kaina,

Ženklinimas kaina

Reiškia skaitiklio kaina, žymeklį kaina, originali mažmeninės kainos, gamintojo vadovas kainą, arba ekrane, pardavimo kainą, prekės ir kt., ne pradinę kainą, nuoroda tik.

Nepažymėta kaina

Reiškia realus prekių kaina, ne dėl skirtingo pobūdžio pakeitimai.Konkretaus sandorio kaina pagal preke dalyvauti jos veikloje, arba naudojant kuponus, taškų ir kitų pokyčių, galutinė užsakymo kaina atsiskaitymo puslapis.

Kainos pažymėtas forma, nuotraukas arba tekstą verslo informacijos puslapyje (įskaitant pagrindinėje nuotraukoje), pvz., kaina viena kaina, reklamos kainos, lengvatinę kainą ir kt. gali būti kaina, pagal aplinkybes, naudojant kuponus, visą nuolaida arba specialios lengvatinės veiklos ir laiką, prašome kreiptis į kainą, lengvatinių sąlygų ar taisykles, atsiskaitymo puslapį detales.

Žymos: juostelės lapas.

  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: 304

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar