Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Švyti Tamsoje, Lubų Lipdukai Švyti Tamsoje Švytinčios Žuvys Vėžlys Medūzos Sienų Dekoras Atsparus Vandeniui Daugkartinio Naudojimo Gyvūnai Sienos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€77.79 €38.90
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k129982

Su šiomis vandenyno gyvūnų sienos lipdukai, jūs galite suteikti savo kambarį ramina vandenyno vibe.Jie mesti nuostabiu vizualinio poveikio tamsoje ir švyti.Dėl jų galima perdirbti, gamta, galėsite lengvai įkelti juos ant lygaus, švaraus sienų paviršių ir juos pašalinti, nepaliekant jokių žymių.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Svoris: 60g

Dydis: apie 20*90cm/7.9*35.4 į

Pakavimo Sąrašas:

1* Švyti Tamsoje Lubų Lipdukai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Liuminescencinės Dizainas: Paversti jūsų lubų į akinantys vandenyno su šių švyti tamsoje lipdukai.Jie vitrina įvairių jūros būtybių, pavyzdžiui, kalmarai, banginiai ir medūzų, kad tyliai švyti tamsoje, sukurti gražūs ir atsipalaiduoti atmosferą savo kambarį.

2.Išskirtinį Namų Dekoro: Šių smulkių namų dekoracijas padarys jūsų sienos ir lubos atrodo kaip žvaigždėtas dangus, tinka miegamieji ir vaikų kambariai.Jūsų vaikai bus meilė svajinga vandenyno atmosferą ir miegoti ramiai su minkštųjų švyti.

3.Tarnauti Ilgą Laiką: Šių lubų lipdukai yra pagaminti iš bekvapis, atsparus vandeniui medžiagos, kuri yra saugi, pakartotinai naudoti ir nekenkia jūsų sveikatai.Jie gali švytėti labai ilgą laiką ir yra vaikas-saugus, duoti savo kambario išvaizdą stebuklinga žvaigždėtas dangus.

4.Paprasta Naudoti: siena lipdukas yra lengva nulupkite nuo popieriaus, ir klijuoti ant lygaus, švaraus sienos.Nes jis reikalauja ne klijais ar lipnia juostele, sienos lipdukas nebus sugadinti jūsų sienos arba palikti jokių pėdsakų gale.

5.Idealiai tinka pakartotiniam naudojimui: Jie švyti tamsoje lipdukai paversti lenteles, doorknobs, jungikliai ir kiti baldai į stebuklų.Jie taip pat yra lengvai pašalinti arba pakeisti nepaliekant jokių ženklų, todėl jūs galite juos perdirbti daug kartų.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: PVC

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar