Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Futbolo Mokymo Diržo Golfo Laikysenos Korekcijos Diržas Pagalbos Gerinti Mokymo Nešiojamų Dizainas Vatinas Puikia Technika, I8p2

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€6.72 €3.36
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k12993

Produkto pavadinimas: Futbolo mokymo diržas

Gaminio dydis:18*4cm/ 7.08*1.57 colių

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga: Audinys

produkto savybės:

1. Aukštos kokybės medžiagos: pagalba mokymui yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurios garantuoja puikų patvarumą ir efektyvumą, užtikrinti ilgesnį galiojimo laiką, nei dauguma konkurentų.

2. Universalus Naudojimas: pagalba puikiai tinka tiek futbolo ir beisbolo žaidėjai ir tarnauja, kaip puiki pagalba mokymui visų lygių hitters.

Pagerėjo Vatinas Technika: naudojantis šia pagalba kartu su reguliariai vatinas patirties, žaidėjai gali pagerinti savo smūgiavimo technika, supasi įgūdžius ir bendrą produktyvumą.

Lengvas ir nešiojamų dizainas: pagalba yra kompaktiškas ir lengvas, todėl jį lengva nešiotis ir naudoti, mokymo metu, nesvarbu, ar namie, ar lauke.

5. Daugiafunkcinis mokymo priemonė: Ji yra ne tik b-ball, bet taip pat ir golfo.Galima treneriai, trenerių ar žaidėjų, kurie nori pagerinti savo pataikyti įgūdžius ir bendros veiklos srityje.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

2 vnt Futbolo mokymo diržas

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Have a nice day!

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Taikoma Žmonių: Vyras

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar