Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

10vnt Boho Rotango Odininkas Rankenėlės, Apvalių Medinių Stalčių Rankenos Išsitraukia Už Boho Baldai Dekoratyviniai, (10 Rankenėlės Ir 10 Varžtai)

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€14.04 €11.51
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k123075

Paketas apima 10 Boho stalčių rankenos + 10vnt montavimo varžtai, nuostabų rinkinį, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius ir paversti savo namų į kaimiškas ir bohemiška išvaizda lengvai.

Rankų darbo rotango mygtukai dresser stalčių spintelė.Rankenėlės yra pagamintos iš premium medienos, tvirta konstrukcija, nėra lengva sulaužyti.Medvilniniai su natūraliu vytelių, kiekvienas iš jų turi savo asmeninį stilių, savitą ir išskirtinį, pridedant jausmą, troba ir vintage stiliaus.

Kiekvieną rotango odininkas rankenėlę priemones, apie 1.57 x 1,2 colio (W x L).Medinių stalčių rankenos ir lazdų bumbulai, galite tinka labiausiai virtuvės spintelės, batų spintelės, baldų, durų, spinta, spintos, stalčiai, tualetinis staliukas ir pan.

Su montavimo varžtai patogus naudoti.Nebaigtas medienos rankenėlės yra puikiai tinka vaikams vaikų darželio kambarys, svetainė, ir miegamasis, patikimas ir saugus naudoti, draugiškas aplinkai.

Dėl savo rankų darbo dizaino, spalvų, tekstūrų savitai įvairus.

Spalva: Žurnalas Spalva

Medžiaga: Mediena+Rotango

Pakuotės Turinys:

10 * Rankenėlės

10 * Varžtai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar