Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Dviračių Juosta Rankenos Kvėpuojantis Dviračių Juosta Juosta Antivibracinė Rankena Wrap Dviračių Rankena Juosta Ne Slydimo Juosta Juostos Kelių

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€4.74 €2.32
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k114189

Perorganizuoti savo dviračiais patirtimi su mūsų amortizatoriumi ir išnyks atsparios rankenos juosta.Tinka įvairūs dviračiai, mūsų unikalios tekstūros dizainas pagerina sukibimą ir komfortą.Sutaupyti laiko ir energijos, su lengvas montavimas ir ilgalaikį patvarumą.Atnaujinti savo važiavimo dabar.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: kelių eismo juosta rankenos

Spalva: šviesiai mėlyna, balta, vaivorykštės, oranžinė, rožinė, juoda, raudona, geltona, juoda, mėlyna, žalia

Medžiaga: PU+EVA

Ilgis: (vidut.) 215*3*3cm/84.65*1.18*1.18 cm

Svoris: apie 93g pora

Pakavimo Sąrašas:

1 pora*baras wrap

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Kokybės Medžiagų: amortizatoriumi ir dėvėti, atsparus Dviračio Vairo Juosta pagaminta su pirmos klasės bekvapis ir aplinkai draugiška medžiaga išorinis PU ir vidurio EVA, užtikrinant, daugkartinio naudojimo ir ilgalaikio sprendimo, patogiai ir tvirtai savo motociklu.

2.Sudėtingas Kūrinys: Suprojektuoti su aukštos kokybės medžiagos ir kruopštus meistriškumo, mūsų dviračio vairo juosta-tai nėra lengva sulaužyti arba deformuotis, todėl idealiai tinka ilgalaikį naudojimą.Jos išnyks atsparus, atsparus oro funkcijas, užtikrinti, kad juosta išlaiko savo sklandžiai išvaizdą net ekstremaliomis sąlygomis.Jokių atplaišų ir patogūs liesti.

3.Universalus, Apsauga: Apsaugoti jūsų ride savo Dviratį Rankenos Juostelės dirželis dizaino, kad tilptų įvairių dviračių pavyzdžiui, BMX, kalnų dviračiai, ir kelių dviračiai.Mėgaukitės praktinių ir gražus rankenos padengimas.

4.Visų pirma Dizainas: Mūsų dviračio vairo juosta sujungia kvėpuojantis audinys ir anti-slip technologija, prakaitas sugeriančios, patogi rankena ir kontrolės.Unikalios tekstūros dizainas sumažina rankos nuovargį, todėl jūsų ride lygesnė ir labiau atsipalaiduoti.

5.Lengvas Naudojimas: Užtikrinti saugų sukibimą ir stilingas išvaizdą su mūsų lipnios dviračio vairo juosta.Tiesiog nulupkite, suvyniokite ir antspaudas be jokio įrenginio vargo.Sutaupyti laiko ir energijos, todėl jūs galite sutelkti dėmesį mėgautis jaudinantis žygio kiekvieną kartą.

  • Tipas: Dviračio Vairo Juosta
  • Modelio Numeris: Dviračių Juosta Rankenos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar