Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

50Ml Tuščių Butelių Kelionės Muilo Butelių, Plastiko Putų Dozatorius Buteliai Putų Muilas Siurblys Dozatoriai,Valymo, Kelionės 24Pcs

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€33.18
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k114062

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

puikus Skystas Muilas.Geras šeimoms ir asmens papročiai ATSARGIAI: Darbo temperatūra:-20 C iki 60 Celsijaus(-4 pagal celsijų iki 140 pagal celsijų)

Šių putų buteliai 1.7 Oz(50ml) kompaktiškas ir lengvas, lengvai tilptų rankinėje ar grožio maišelis, todėl jiems puikiai tinka kelionės.

Mūsų maža putų muilo dozatoriai yra įrengti su dangteliu ir sandarinimo žiedas viduje, kurios sumažintų possiblility nutekėjimą.Tai atnaujintas dizainas leis jums keliauti be jokių rūpesčių.

Šios tuščios putų buteliai yra puikus, todėl savo mėgstamą putojantis muilas, dezinfekavimo ir mousse plaukų gydymas, parduoti arba padovanoti draugams.Labai putų dozatorius, kad savo skystas muilas, pavyzdžiui, indų ploviklis, skystas muilas, kūno prausiklis ir daugiau.

Putų muilo dozatoriai išleisti mažiau nei muilas reguliariai skysto muilo dozatoriai padaryti, bet pasiekti tą patį standartą, švaros.Sumažina naudojimo valikliai arba muilas iš esmės.Taupyti pinigus ir patogiau.

Galvos ir butelis turi būti surenkama, pagal kliento

spalva:Aukso ir baltas

Medžiaga:plastikas

dydis:132x36mm

Pakuotės Turinys:

24 x Putų butelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar