Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

Saulės Įkrovimo Valdiklis 12V 24V 36V 48V Automatinis Baterijos LCD Ekranas Saulės Įkrovos Reguliatorius Max 190VDC

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€99.79 €75.84
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k113865

Tai galingas ir itin aukštos kokybės saulės energijos įkroviklis.Jūs galite įkrauti įvairių tipų baterijų ir automatiškai nustatyti akumuliatoriaus įtampa.Paprasta operacija, tinka asmenims, šeimoms, žemės ūkio ir gyvulininkystės.

MPPT 60A Šis įrenginys naudoja MPPT taško sekimo technologija, MPPT serijos saulės įkrovimo valdiklis yra pagrįsti pažangių didžiausios galios taško sekimo(MPPT) parengta technologija,skirta soalr sistema,įkrovimo valdikliu konversijos efektyvumą iki 97%.

100% MPPT technologija.Built-in DSP valdiklis su aukštos kokybės.Automatinis jungiklis 12V/24V/36V/48Vbattery bankas. 3-jų pakopų įkrovimo optimizuoja baterijos veikimas

Perkrovos apsauga, Įėjimo PV atvirkštinio poliškumo apsauga, Galia nedidelė srovė apsaugos, Nei temperatūros apsauga.Trikčių diagnostika skatinimo funkciją.

Tinkamas baterijų tipai, pavyzdžiui, sandarios švino, ventiliuojami gelio ir ličio baterija, ir t.t

Modelio Numeris: HHJ-60A PowMr

Maksimali Srovė: 60A

Naudojimas: Įkroviklis, Duomenų Valdytojas,Įtampos Reguliatorius,Apšvietimo Reguliatorius,Saulės Sistemos Valdiklis,Saulės Darbo Stotis

Akumuliatoriaus Įtampa: 12V 24V 36V 48V Auto

Produkto: MPPT 60A Saulės Įkrovimo Valdiklis

Dispaly: Backlight LCD Valdiklis

Aušinimo būdas: Priverstinio Oro Aušinimo

PV paskirtis: ≥99% 100% MPPT Technologija

Didžiausias PV maitinimo įtampa: 12V Sistema (720W) 24V Sistema (1440W) 36V sistema (2100W) 48V Sistemos (2800W)

Už namo: Lengva Būti Montuojamas Su Perkrovos apsauga, Įėjimo PV atvirkštinio poliškumo apsauga, Galia Nedidelė Srovė Apsaugos

Dydis (mm): 214x115x50

Neto svoris(Kg): 1.2

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiagos:Metalas + Plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x MPPT Saulės Įkrovimo Valdiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Laikas siunta: Visos produkto galime pristatymas per 3~8 savaitės diena), dažniausiai mes pagal klientų užsakymus laiku pakavimo ir vežimo, mes turi atidžiai patikrinti kokybės prekių, prieš Laivą, Todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkoma.Apie sekimo numerį atnaujinimas: Jei jūsų sekimo numerį, jokių logistikos informaciją, kaip tūkstančiai sklypų siunčiami į užsienio šalis, logistikos kompanijų, nebuvo atnaujinti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, Prašome ne tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pirmą kartą jums išspręsti!Ar jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar