Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Silk, Pavyzdžiui, Galvos Skara Moterims - Satino Didelis Plaukų Šalikai - 35" Aikštėje Šilko Plaukų Wrap Miega su Dovana Supakuota

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€186.62 €177.29
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k113562

Produkto Aprašymas

Ryškių Spalvų:Tai satino skarelės yra labai šviesus ir ryškus spalvos,jaustis šviežia ir patogus, odos draugiškas, orui, gerai išmušti.

Tiksliai Hemming-stitch:Šie šalikai naudokite tikslius hemming-mezgimo būdai,nr. šuolis adata ir drop-off, apdailos rodo tekstūros produktas.

【Minkšto Audinio】 - Mūsų moterys šilko šalikas yra pagamintas iš 100% poliesterio šilko jausmas audinio.Jie yra prabangus, elegantiškas,energingas su turtinga spalvų kolokacijos iš vienos pusės spausdinimo modelis.Šilko, pavyzdžiui, skara jaustis šilkiniai, lygi ir švelni, kai jūs jį liesti, vėsus vasarą ir šiltas žiemą, tinka visais metų laikais per vienerius metus.

【Pagrindinės Funkcijos】 - išgalvotas šilko šalikas yra apie 35 x 35 colių (90*90cm) aikštės dydžio,tai yra ne tik pakankamai didelis, kad wrap savo plaukų miegoti naktį, bet taip pat gali būti naudojamas kaip skarelė per dieną.Tai yra apie 2.47 OZ (70g), lengvas, švelnus ir grakštus.Šilko jausmas skara kaip įvairių puošmenų, pabrėžiant žavesio moterų.

【Ekstensyvaus Naudojimo】 - Tai šilko satino skara tinka bet kokios progos,ar biure,dalyvauti vestuvių,šalis,kelionės,atsitiktinis, ar kasdienį gyvenimą ir pan.Ji gali būti plačiai naudojamas kaip skarelė,lankelis,kaklo šaliką,riešo juosta, juosmens juosta, plaukų ir apvyniokite šaliku, galvos apdangalas,hijab, taip pat gali atspalvį saulė,užkirsti kelią vėjo, dulkių, ir net gražus aksesuaras sąlygotosios į savo rankinę.

【Nuostabi Dovana】 - Tai tikrai miela ir puiki dovana savo meilužio, šeimos, draugų ar bendradarbiai bet festivalių, tokių kaip Motinos Diena, Padėkos Diena, Kalėdų, Naujųjų metų ir Valentino Diena ir pan.Šių šilko, pavyzdžiui, skara gali pridėti kai kurios mados elementas, į savo garderobą ir suteikti jiems didelis siurprizas !

Pakuotė:5/6/7 vnt kaklaskarės viename pakete.

  • Kaklaskarės Tipo: šalikas
  • Lytis: MOTERIS
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Taikoma Scena: Lauko
  • Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
  • Funkcija: Daugiafunkcį
  • Prekės Pavadinimas: DUTRIEUX
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar