Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Skėtį Nuo Saulės Universalus Elektrinis Motociklas Lietaus, Stogelis Markizės Rainproof Nuo Saulės Motorolerių Akumuliatorius, Automobilių Motociklas

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€13.57 €9.09
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k113460

Savybės:

1. Pareigos: Išoriškai vandeniui, su šilumos reflektoriaus vidų, kad atspindėtų šilumą.Rainproof ir veiksmingą rainproof, išvengti priekinė skaidri plėvelė padengta vandens lašelių.

2. Dizainas: priekinis dangtelis yra ilgas ir išsprendžia akis vasaros tiesioginių saulės spindulių.Nieko matyti.Visiškai uždara, lietaus veiksmingai apsaugo nuo lietaus, išvengti priekinė skaidri plėvelė padengta vandens lašelių.Markizės skeletas yra storas apskritai, ir vėjas stiprus ir stabilus.Priekiniai ir galiniai langai padėti oro cirkuliacija ir sumažinti pasipriešinimo.

3. Medžiaga: Pagaminti iš lengvų poliesterio audinio su šilumos danga viduje.Tinka dauguma mobiliųjų motorolerių, elektrinių automobilių.Galima lengvai pašalinti, kai jo nenaudojate.Raukšlės butas patogiai laikyti.

4. Šviesą atspindinčios juostelės: specialiai sukurta už naktį jojimo, ji gali atspindėti aplinkinių šviesos naktį, kad būtų atlikti tam tikras įspėjimas vaidmenį praeiviai ir vairuotojai, ir apsaugoti savo sveikatą.

5. Lieti stogine statramstis: paramos lazdele ir stogine priima automatizuoto projektavimo, kurią yra lengva įdiegti.Didelio stiprumo atsparus korozijai, drąsus dizainas, tvirtas remti jėga, žaisti gerai stabilizuoti skėtis kūno.

Aprašymas:

Pagamintas iš lengvas poliesterio audinio su šilumos danga viduje.Paprastas tinka dauguma mobiliųjų motoroleriai.Eksterjeras yra atsparus vandeniui, o interjeras šilumą atspindintys padengti, kad atspindėtų šilumą.Priekinio dangtelio yra ilgesnis, siekiant išspręsti tiesioginių saulės spindulių vasarą, nematomas.Rainproof Veiksminga rainproof, išvengti priekinė skaidri plėvelė padengta vandens lašelių.

Techniniai duomenys:

Skėčio audinys medžiaga: poliesteris

Skėčio rėmas medžiaga: pluošto

Pamušalas: Lieti

Dydis: apie 280*80cm

Funkcija: apsaugoti saulės spindulių, lietaus, vėjo

Tipas: Mobile scooter lietaus

Pakuotė:

1pc* Motociklo Lietaus

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: elektrinis motociklas lietaus.

  • Tipas: Mobile scooter lietaus
  • Dydis: about 280*80cm
  • Medžiagos Tipas: Poliesteris
  • Skėčio audinys medžiaga: Poliesteris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio: 280cmcm
  • Skėčio rėmas medžiaga: Pluošto
  • funkcija: išvengti saulės spindulių, lietus, vėjas
  • pamušalas: Lydinys
image

Vartotojas

5
2023-07-12

“Geras”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar