Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Wifi Metu Paslaugų Laikrodžio Modulį Automatinis Laikrodis "PASIDARYK pats" Skaitmeninis Elektroninis Laikrodis Belaidžio Tinklo Paslaugų Laikas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€12.95 €8.29
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k113415

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

Kaip paskirstyti tinklo: veikimo sąsaja, paspauskite ir palaikykite set mygtuką ilgiau kaip 5 sekundes įveskite Paspauskite porą narė, ir tada paspauskite ir palaikykite set mygtuką 5 sekundes įvesti AP porą narė.

Paspauskite mode: mėlyna lemputė mirksi 4 kartus per 1 sekundę

AP režimas: mėlynos šviesos blykste nuolat

Po to, kai produktas yra įjungtas, bus įvesti, Paspauskite poravimo režimas pagal nutylėjimą.Jei porą nepavyksta, prašome pasirinkti AP režimu, prisijungti prie Wi-fi tinklo "sinilink produktas" su slaptažodį "12345678" ir veikti pagal programą eilutę.

dydis:72x27x21mm

Medžiaga:plastikas

spalva:Balta/Žalia/Mėlyna

Pakuotės Turinys:

1 x wifi metu paslaugų laikrodžio modulį

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar