Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Van Išorės Sienų Angos Dangtelį Automobilių Van Išmetamųjų dujų Viryklė Angos Dangtelio Aukštos Kokybės PP RV Šildomi Angos Dangtelis Apsaugos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€168.88 €84.44
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k111972

Kulka Po ints:

1. Oras Atspari Konstrukcija: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos PP, šį RV išmetimo angos dangtelis yra atsparus įbrėžimams ir ne lengvai deformuojasi.Ji taip pat suteikia apsaugos nuo saulės ir apsaugo nuo lietaus, sniego ir dulkių patekimo jūsų RV.

2. Rakinama Įrašą Dizainas: Šį RV išmetimo angos dangtelį funkcijų, rakinama įrašą dizaino, kuris leidžia jums lengvai atidaryti arba uždaryti ventiliacijos.Protingas dizainas taip pat apsaugo vidaus dangtelis nuo atsipalaidavimas arba yra sugadintas, stiprių vėjų ar šiukšles.

3. Be jokio vargo Pakeisti: Atnaujinti savo RV išmetimo angos dangtelį vargo su mūsų visiškai aparatūros rinkinys.Mūsų pakuotės yra varžtai, sandariklis, ir visą reikalingą aparatūrą, greitas ir patogus montavimas.Kvėpuoti, gerai išlaikytas, su padidintu oro vėdinimo tik keletą minučių!

4. Be jokio vargo Montavimas: Mūsų RV Išmetimo Angos Dangtelis gali būti lengvai įrengti per kelias minutes, be jokių papildomų įrankiai, pjovimo ar gręžimo.Puikiai tinka užtikrina vargo-nemokamai setup, kad jūs galite padaryti sau, sutaupyti laiko ir pastangų.

5. Plačiai Naudojamas: Mūsų gaminys yra plačiai naudojamas RV savininkai ir yra skirtos, kad tilptų dauguma kemperis šoninės sienos angos ir priekabų, teikiančios gerai išlaikytas oro ir vėdinimo jūsų RV.Tai lengva įdiegti ir turi-turėti bet koks aistringas keliautojas.

Aprašymas:

Pristatome mūsų smūgiams atsparus RV Range Hood Ventiliacijos!Mūsų konstrukcija užtikrina vidaus dangčio nebus atlaisvinti naudojant varžtus.Šis plačiai naudojamas elementas yra lengva įdiegti, todėl būtina turėti bet RV savininkas.

Specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: Sienelės Angos Dangtelis

2. Spalva: Balta

3. Medžiaga: PP

4. Taikomas modelis: RV

5. Skylės dydis: (vidut.)10.3*3.5 colių/26.16*8,89 cm

6. Kiaurymės gylis: apie 4.57 cm/1,8 l į

Pakavimo Sąrašas:

Sienelės Angos Dangtelis*1pcs

Varžtas*10vnt

Ne es:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

  • Prekės Svoris: 300g
  • Elemento Aukštis: 10cm
  • Elemento Plotis: 14cm
  • Specialios Funkcijos: Oro Įrodymo Statybos
  • Medžiagos Tipas: PP
  • Šalis/Regionas Gamyba: Žemyninė Kinija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio: 31cm

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar