Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Saugumo Kameros durų skambutį 2.4 G, Wi-Fi HD " Vaizdo Kamera Su Balso Keitimas Domofonas Ding Dong Smart Doorbell Stebėsenos 120

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€295.26 €147.62
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k108853

Mėgaukitės protingas ir patogus būdas pasveikinti savo lankytojus su šio belaidį durų skambutį.Ji turi mažą bateriją priminimo funkcija, todėl jūs niekada nepraleisite skambučio.Jūs galite įdiegti ją lengvai, be jokių laidų.Taip pat galite susisiekti su jūsų svečiai per mobile app " ir pakeisti greitį tavo balsas įdomus ir saugumo.Kamera turi aiškią viziją ir dieną, ir naktį.

Specifikacija:

Pavadinimas: Belaidės Vaizdo Doorbell

Dydis: apie 8.5*5.3*2.4 cm/3.34*2.08*0.94 colių

Maitinimo įtampa: 5V

Pakavimo Sąrašas: 1*Belaidės Kameros Doorbell

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Įkrovimo Dizainas ] Tai belaidį durų skambutį su kamera turi didelės talpos bateriją.Jūs galite įkrauti jį su saulės energijos arba USB kabelis, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus.Be to, jūs gausite senkančios baterijos perspėjimą apie APP, kai galia yra mažesnė nei 20%.

2. [ Patogus Įdiegti ] Jokių laidų ar gręžti reikia.Tiesiog pritvirtinkite durų skambutį su lipnia juosta arba varžtais.Jis veikia su 2.4 G, Wi-Fi signalas, kuris leidžia jums aiškiai ir sklandžiai vaizdo kokybę.

3. [ HD Kamera Doorbell ] Tai belaidį durų skambutį su kamera turi nuotolinio vaizdo skambučių funkcija, kuri leidžia jums pamatyti, lankytojų ir jų paskirtis.Ji turi mikrofoną ir HD vaizdo kamera, kuri leidžia jums bendrauti su lankytoju per mobile app.

4. [ Keičiasi Balsas ] Tai belaidį durų skambutį su kamera yra balso pakeisti funkcija, kuri leidžia jūsų domofonas daugiau įdomus ir saugus.Jūs galite pakeisti toną ir greitis jūsų balso, kai jūs galite bendrauti su savo lankytojais.

5. [ Naudinga Day & Night ] 1080P HD raiška ir 120 laipsnių plataus kampo objektyvas leidžia jums pamatyti, kas yra prie jūsų durų dieną ir naktį.Taip pat galite gauti pranešimą į savo mobilųjį telefoną ir užfiksuoti vaizdą priešais duris su static/judesio aptikimo funkcija.

  • "Smart home platform: "Samsung Smart Home
  • Itercom: Taip
  • Elemento Tipas: Vaizdo Doorbell
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar