Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Saugos Atspindinčios Juostos Elastinga Raištį Apyrankė Kojos Kulkšnies Dirželiai Saugos Atšvaito Juosta Dirželiai Naktį Bėgiojimas Dviračiais Veikia

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1.78 €1.09
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k108748

Saugos Atspindinčios Juostos Elastinga Raištį Apyrankė Kojos Kulkšnies Dirželiai Saugos Atšvaito Juosta Dirželiai Naktį Bėgiojimas Dviračiais Veikia

★Atspindintį - 360 atspindžio ir matomumą bet kokiomis oro sąlygos bet kuriuo metu, su aukščiausios kokybės atspindinčios juostelės.Šviesą atspindintį, galima pastebėti iš toli.Nesvarbu, iš kurio kampo, jūs galite pamatyti aiškiai.Escort jūsų saugumui, ar dieną, ar naktį.

★MULTI-FUNKCIJA - Gali būti naudojama daug kūno dalių.lengvas, universalus, patogus ir pilnai reguliuojama,todėl ji gali būti darbas, kaip ir rankogaliai, raištį, kojų dirželiai, reikmenys, sporto, važiuoklė, lauko drabužiai.

★PATOGUS Elastinės medžiagos doesn\ \ 't trukdyti su savo judėjimą, kai bėgimas, pėsčiomis, dviračiu, horseriding ir kt.ir ne tik 15g jūs won\ \ 't pastebėjote, jie yra ten.

★PATOGU - pakankamai Mažas, kad slydimo kišenėje arba apačioje savo maišą.Jokių baterijų reikia.Lengvas, universalus, tvirtas, be naštos ir labai lengva nešioti.

★PLATUS - Puikus bėgikų, pėsčiuosius ir dviratininkus.Tai yra idealus saugos įrankius už naktį veikia, žygiai, dviračių sportas, alpinizmas, lauke, darbe, ar bet tamsios scenos.

Savybės:

LED veikia raištį gali atnešti didelės reikšmės, kad bėgikas ar poilsiu jūsų asmens saugos tamsoje situacijų (Anksti Rytą arba Vakare).

Taip pat puikiai įdėti aplink vaikai\ \ 's arms, kai jie vaikščioti namuose tamsoje už papildomą ramybė.

Jie yra pakankamai mažos, kad atostogų į kišenę, o ne gabenti didelių gabaritų hi vis striukė aplink.Tada jie lengvai dirželis per ką jūs\'re dėvėti ir don\ \ 't trukdyti jūsų judėjimo.

Jei jūs vaikščioti naktį, paleisti ryte ir važiuoti dviračiu naktį ,tai yra būtina!!Tai produktai bus išlaikyti jūsų saugumui.

Specifikacija:

Medžiaga: elastingos, poliesterio medžiagos

Dydis: Apytiksl. 5*35CM

Spalvos: Žalia,Juoda, Oranžinė, Rožinė,Mėlyna.

Pakuotė:

1x Atspindintis Armbands

  • funkcija 5: šviesą atspindinčios juostelės
  • 3 funkcija: Įspėjimas Raištį
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: poliesteris + stiprus atspindinti danga
  • Lytis: Vyrai Moterys
  • Modelio Numeris: B10-5
  • funkcija 1: dviračių šviesą atspindinčios juostelės
  • 4 funkcija: Atšvaitas Apyrankė
  • 2 funkcija: Dviračių Saugos Įspėjimas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar