Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Flashfire Berniukų Dviračių Vaikams, палка led для велосипеда фонарь велосипедный Ebike stabdžių ligh

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€805.65 €620.35
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k108463

16" Flashfire, Vaikams, Dviračiu, siūlanti EZ Statyti

Šaligatvio nuotykius yra kelių minučių atstumu, kai tai 16 colių Flashfire EZ Statyti Bike atvyksta į jūsų duris.Šis 16" funkcijos kietas stilius.Patvarus plieninis rėmas papuoštas su NEONO ir juodos spalvų ir funkcijų, ryškus akcentai.ratlankiai pateikti edgy išvaizdą.Į dekoruoti rankenos plokštelę užbaigia bendrą projektą.

Su EZ Statyti, tik , tai Greitas ir Lengvas montavimas be JOKIŲ Įrankių, Reikalingų sukurti šį dviratį!Tik 4 paprastus veiksmus: įdėkite mokymo ratų, įdėkite rankenos ir šakutės, sulenkti pedalai, ir įdėkite sėdynės.Štai ir viskas!

Dviračiu važiuoti, ir turi puikių savybių, taip pat!Šis vienas-greitis dviračiu yra stabdis ir lengva naudoti inercinės stabdžių.Plius, platus mokymo ratai, kad būtų lengva išmokti ir yra keičiamajame.Lydinys, greito išjungimo svirtis, kuri leidžia lengvai sureguliuoti sėdynę į dešinę aukštis.Ši sėdynė yra kamšalu įsitikinti, kas važinėti yra patogu.

Cool lenktynių , įkvėptas šio dviratį s klijuoti grafika, yra tai, ką jūsų vaikas nori, ir " s EZ Statyti funkcija leidžia greitai ir lengvai surinkti.Ruoškitės savo vaikui duoti, kad laimėti šypsena!Iš ,, Mes .Greitai!Reikia Pagalbos?Prašome nedvejodami kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą dėl papildomos informacijos, 1 (800) 872-2453 arba rašykite mums tiesiogiai . 16 colių Dviratis Berniukų Savybės: Lengva Pastatyti Dviratį: naujos EZ Pastatyti dviratį-tai Greitas ir Lengvas montavimas - priemonės, reikalingos, 4 paprastus veiksmus!Aprašymas: Vieno-greitis dviračiu yra cool lenktynių stiliaus Rekomenduojamas Amžius: nuo 4 iki 6 metų.Idealus Dviratininko Aukštis : nuo 42 iki 48 cm.Mokymo Ratų : Platus mokymo ratų tvirtas šaligatvio naudoti.Stabdžiai: Lengva naudoti inercinės stabdžių ir galiniai rankinio stabdžio...puikus combo jauniems lenktynininkams!Rėmas: Patvarus plieninis rėmas Rankenos: Hi-rise vairas juodos su papildoma rankena apnašas Rankenos: Patogios rankenos koordinuoti su projekto Vieta: Paminkštintas sėdynės su greito atlaisvinimo svirtį lengvai aukščio reguliavimas Padangos: 16" x 1.95" black padangos Ratlankiai: Plastikiniai ratlankiai užbaigti stiliaus Pedalai: Junior dydis pedalai su atšvaitais Puiki naujiena!Jei jums pasirinkti Svetainę, Saugoti pristatymą, jūs galite paskambinti savo vietos parduotuvėje, kaip nemokamas surinkimas gali būti pasiūlyta, kad toje vietoje.

Aiški surinkimo instrukcija

Tik Rėmo Garantija

Garantijos informacija yra įsikūręs ant gaminio instrukcijoje.Prašome nedvejodami kreipkitės į klientų aptarnavimo garantijos informacija 1 (800) 872-2453 arba rašykite mums .

Iš , bendrovės priėmimo kokybės dviračius nuo 1892. Reikia Pagalbos?Prašome nedvejodami kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą dėl papildomos informacijos, 1 (800) 872-2453 arba rašykite mums tiesiogiai .

  • Spalva: Raudona
  • Gamintojas Dalies Numeris: 51900
  • Lytis: Vyras
  • Gamintojas: Susierzinęs
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Savybės: EZ Statyti
  • prekės ženklas: Susierzinęs

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar