Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

12 Vnt Duris Kamščiai Sienos Raštas 2Inch Durų Rankenos Sienos apsaugos Sienos Apsaugo Sienų Paviršiaus

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€10.81 €3.14
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k107892

Šoko Sugeriančios Sienelės Raštas: Mūsų sienos gynėjas iš durų rankenos saugo jūsų sienos apsaugotas nuo bet kokių rankena, rankenos, arba kitas prekės išlindęs duris.Mūsų duris sustoja už sienos yra pagaminti iš premium, minkšta, tvirta, ilgaamžė silikono gelio medžiagos.Dėl elastingos medžiagos gali sumažinti žalą jūsų sienos minkštinimo poveikio.Atsisveikinti su įlenkimai ant sienos.Šių durų rankena apsaugos sieną yra puikus namų ūkiai su vaikais ir naminiais gyvūnais.

Super Quiet & Didelės Skaidrios: Mūsų duris, raštas iš durų rankenos nutildo triukšmo iš jūsų nuo durų trenksmą ir tranko.Galite naudoti durų rankenos apsaugos siena, šaldytuvas, durys, stiklo durys, kabineto durų.Durų rankena sienos raštas labai aiškiai ir sklandžiai, suteikiant durų rankenos kamštis sienos nematomas atrodo, kai prie paviršiaus.Aišku, durys, bamperiai nebus pritraukti dėmesį.

Platus Programas: Aišku, durys, bamperiai gali būti naudojamas siekiant užkirsti kelią visų rūšių sienų žalą, galvūgalio kamščiai, kabineto buferiai, plovimo durų kamščiu, platus suteiks jums daug naudoja visas komplektas.

Lengva Įdiegti: lipnios durų kamščiu, montavimas, nereikia jokių įrankių.Švarus sienos, visiškai išdžiūti sienos, priglauskite durys, sienos kamščiu, pašalinti pagrindo popieriaus, tada paspauskite ir laikykite nuspaudę lipnios sienos kamščiu, durų rankenėlę 10 sekundžių.

spalva:Skaidrus

Medžiaga:Silicio dioksido gelis

Pakuotės Turinys:

12 x Duris Kamščiai Sienos Raštas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar