Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilio Bagažinės Ekrano Ju Magnetinio Siurbimo Bagažinės Ju Automobilis Gyvenimo Essentials Ventiliacijos Tinklelio, Vairavimo Įranga, Automobilių Kempingas Ju

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€316.95 €158.47
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k105655

Laikyti skristi ir šiukšles iš savo RV su mūsų patvarus ir lengvai įdiegti Automobilių Galinis Stiklas Ju.Nereikia jokių įrankių įrengimo ir jis niekada įtakos prieigą prie galinio lango.Mėgaukitės kvapą gerai prižiūrimi ore be jokių baisus susierzinimų!

Produkto pavadinimas: Automobilių stabdžių-fly ekrano lange skėtį nuo saulės

Medžiaga: Mesh

Spalva: Juoda

Gaminio Dydis:

A:150x150x0.5cm/59.06x59.06x0.2in

B:170x150x0.5cm/66.93x59.06x0.2in

Produkto svoris: 355g/430g

Sąrašas:

1* Automobilio Galinis Stiklas Ju

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukštos Kokybės Medžiaga: Šio automobilio galinis stiklas tinklas yra pagamintas iš patvaraus tinklelio medžiagos, kuri blokuoja vaizdą iš išorės, o leidžia jums aiškiai matyti iš vidaus.Tai kvėpuojantis ir didelio tankio, užtikrinant patogų ir saugų vairavimo patirtį.

2.Universalus Dizainas: Su dviguba atidarymo dizaino, jūs galite mėgautis nemokamai atidarymo ir uždarymo, dėl neto, kuris leidžia lanksčiai naudoti ir niekada pasireiškia prieigą prie skrynios.

3.Lengvas Nustatymas: Gauti jūsų automobilio galinis stiklas net iki ir veikia ne kartą su mūsų be jokio vargo magnetinio montavimo dizainas.Jokių įrankių reikia, ne automobilio dažų žalą - tiesiog puikus tilptų glaudžiai prie kūno.

4.Lanksti Patogumui: Mūsų automobilių galinis stiklas grynasis teikia plataus taikymo RVs, Visureigius, ir įvairių automobilių, lengvai pritvirtinti kabliukai ir dirželiai lengvas montavimas ir šalinimo, suteikiant jums universalus naudojimas.

5.Neprilygstamą Patogumą: Atsipalaiduoti kelyje su mūsų Automobilių Galinis Stiklas Ju.Mėgaukitės privatumo, nes ji blokuoja išorės matomumą ir leidžia gerai išlaikytas oro.Būtinybė kietas ir ramus kelionę.Išvengti nepageidaujamo dėmesio ir šilumos akumuliacija į automobilį.Būtina turėti bet ratai.

  • Medžiaga: Akies
  • Modelio Numeris: Automobilių Akių Skėtį Nuo Saulės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar