Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

1Pc Septynių Spalvų Led Žibintai, Sukasi Lempos Magija Kamuolys Lemputė DJ Disco Ball Namų KTV Flash Kambario Spalvos Lempos Bounty Etape Lempos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€0.69 €0.35
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k101554

Savybės:

DJ Kristalų Spalvotas LED Lemputė Sukasi automatiškai keičiasi ir sukasi sukurti strobe efektas panašus į disco kamuolys, puikus būdas pagyvinti šalies.

Idealiai tinka naudoti namuose, naktiniai klubai, barai ir priėmimams, tekinimo bet kurios aplinkos į įspūdingas apšvietimas ekranas.Juos naudoti šventes, vestuves, gimtadienius, prom, disco ir kitos šventės.

Energijos taupymo ir saugus, LED žibintai naudoja mažiau energijos kiekį ir turėti geriausią apšvietimo efektai.Taip pat galite mėgautis spalvinga meno apšvietimas, o taupyti elektros energiją.

Lengva naudoti, LED lempa pasukama naudoja standartinę e27 bazė, tinka daugumai apšvietimo armatūra, gali projekto sukasi įvairių spalvų modelius ant sienos, lubų ar grindų, tinka diskoteka, šokių salė, klubas, baras, Kalėdų.Plug and play.

Diskoteka blykstės šviesos, tinka vaikams, gimtadienis etape, apšvietimas DJ disco apdaila, taip pat tinka KTV lauke, karaoke ir kitų pramogų vietų.Praleisti kokybės laiko su savo šeima, draugais ir artimaisiais.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas + metalas

Matmenys: kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą Sudaro: 1pc

Pastabos:

Prašome leisti nedidelius klaidų, dėl rankinis matavimas.

Spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi dėl skirtingų ekrano.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: JINHF

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar