Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Divoom Pixoo Max Skaitmeninis Foto Rėmelis su 32*32 Pikselių Menas Programuojamas LED Ekranas, Lenta, Kalėdų Dovana, Namų Šviesos Dekoras

    (4) 5
(4 Atsiliepimai)

€111.64 €78.39
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k101256

Kelių Tikslų Pikselių Menas LED Ekranas, Lenta

PARDUOTUVĖJE---Naudoti Pixoo-Max ekranas pasveikinimo laišką jūsų klientams, ar papuošti parduotuvės su įdomus modelis; ji padeda didinti parduotuvėje eismo piešimo kliento vizualinis dėmesys.

NAMO Apdaila su Daugiau Funkcijų

Pixoo-Max yra su daugeliu kasdienių funkcijų.tai ne tik sieninis laikrodis.bet taip pat yra puikus led dekoro jūsų miegamasis; Parama greitai gauti pranešimus Facebook ir Instagram, nustatyti asmens grafiką ir patikrinkite led ekranas oras, termometrai ir data.kt.Pixoo-Max yra multi-funkcinis eye candy.

Unikalus Naudingų Funkcijų.

Pikselio Meno Kūrimas---Sukurti bet kokį pikselių menas animacija lengvai per Divoom mobiliųjų telefonų, arba galite konvertuoti į GIF rodomi jūsų Pixoo Maks.Jūs galite taip pat rodyti QR kodą savo pasirinkimą.Geriausias iš visų, galite ieškoti savo norimą dizainą iš didžiulės galeriją internete, ir bendrauti su kitais pikselio meno gerbėjų visame pasaulyje.

Naktiniai Žadintuvas

Pixoo-Max yra taip pat geras naktiniai žadintuvas su snaudimo pagalbos funkcija.Kalibruotas apšvietimo ir miego ciklą pritaikoma nustatymas jums pasiūlyti geresnę miego patirtį.

Stalo Apdailos

Įdėti jūsų mėgstamiausia superhero dėl Pixoo-Max, ir šviesą savo žaidimo kambarys su klasikinės 8-bitų menas, taip pat galite naudoti jį kaip sezoninis dekoravimas, kai jos animacijos švies atostogų dvasia.

Unikali Dovana

Premium dovanų rinkinį&tinkinti pradžios logotipo funkcija, Pixoo-Max būtų puiki dovana jūsų mylimasis vieną.

Patentuota Programinė įranga ir Aparatūra

Divoom siūlo geriausią pikselio meno kūrėjas app , ir patentuota pramonės lygio aparatūros už tiek lauke, tiek naudoti patalpų viduje.

Specifikacijos

Kodėl jums reikia Pixoo-Max?

1. Galima naudoti tiek patalpose ir lauke.Pixoo-Max, naudojant pramonės kokybės Led būti matomas tiesioginiuose saulės spinduliuose.Ir suformuota 32*32 programuojamos LED ekranas valdybos pikselių kūryba.Atsisiųsti Divoom nemokama programėlė "Google Play" arba "Apple store".internetinė Galerija ir bendruomenės dalis, kuri pikselių meno mylėtojai visame pasaulyje, pasidalinti, pavyzdžiui, savo komentarus, ir bendrauja vieni su kitais.

2. Pixoo-Max yra su daugeliu kasdienių funkcijų.tai ne tik sienos laikrodį, biuras.bet taip pat yra puikus led dekoro jūsų miegamajame ir naktiniai; Parama greitai gauti pranešimus Facebook ir Instagram, patikrinkite led ekranas oras, termometrai ir datos.

3. Puikus apšvietimas jūsų nuotaiką.Pixoo-Max gali rodyti 16 mln. ryškias spalvas.kuris yra panašus į neonas LED šviesos ženklas, namų apdaila, šviesą savo žaidimų kambaryje arba prie sienos su klasikinės 8-bitų menai.Taip pat galite naudoti jį kaip sezoninis dekoravimas, kai jos animacijos švies atostogų dvasia.

4. Premium dovana jūsų šeimai ar draugams.Pixoo-max su išgalvotas dovanų paketas ir "premium" spalvotu LED ekranu.galite parengti siurprizas tinkinti pikselių menas animacija ar žodžiai.

DUK

Q: Kiek laiko užtruks, kol į savo šalį?

A: Rusija: 15-22days

JAV ir Europos šalių: 7-20 dienų

Azijos šalyse: 7-22days

Už Čilė/Brazilija/Meksika:15-25days

Už kitoje srityje, mes pasirinkti geriausią laivybos būdas, greitą pristatymą, bet, paprastai, ji užima 25-30days.

Q: Kiek laiko baterija?Galiu palikti jį ir pajungtas 24/7?

A: Pixoo-Max su 5000mAh akumuliatoriaus.jis trunka 8-10 valandų 1-metu visiškai įkrautas.tačiau įsitikinkite, kad kroviklio neturi išėjimo prie 5V-2A.

Ir taip, galite palikti jį ir prijungtas 24/7.

Q: Yra App, suderinamą su IOS/Android sistema?

A: Taip, Divoom nemokamai App yra tiek galima naudotis " IOS " ir "Android" sistemoms.Be to, ji palaiko 16 populiariausių pasaulio kalbų.įskaitant ENG, DE, ITA, FR, RU, JP, KR, Trad/Paprasta, Kinijos, ES, PT, UKR, IND , ir daugiau...turimų kalba bus automatiškai sekti savo telefono kalba.

Q: ar Galima Pixoo-Max žibintai reaguoti į aplinkos garsą?jei taip, tai kaip?

A: Taip, Pixoo-Max yra įmontuotas mikrofonas.Jei klausotės muzikos, galite įjungti savo muzika visualizer, kai jo lemputės būtų reaguoti į aplinkos garsą.Taip pat galite padaryti savo muzika visualizer!

Q: Kokia garantija politika?

A: Pixoo-Max turi vienerių metų ribota garantija už savo aparatūros.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Ekrano Rezoliucija: 400x240
  • Išorinė Atmintis: No
  • Spalva: Juoda
  • Prekės Pavadinimas: Divoom
  • Dydis: 7", 172.8L x 172.8W x 19H mm
  • Ryškumas: Kita
  • Modelio Numeris: Pixoo Max
  • Atkūrimo laikas: 8-10hours
  • Temperatūra tolerancija: 80°C
  • Pakuotė: Taip
  • Įmontuotas Atminties Talpa: Nėra
  • funkcija: "bluetooth", laikrodis, Kalendorius
  • Neto svoris: 495g
  • "Bluetooth" suderinama: 5.0
  • 8-Bitų matricos LED: 32*32
  • Rėmas Medžiaga: Akrilo
  • Baterijos Talpa: 5000mAh
image

Vartotojas

5
2023-08-07

“PUIKUS.”

image

Vartotojas

5
2023-05-15

“Labai gražus produktas! Puikus rašyti apdaila iš biuro ar miegamojo. I 'd pirkti daugiau, jei jis nebuvo brangus.”

image

Vartotojas

5
2023-08-28

“Atėjo visi teisingi 10 pastaba”

image

Vartotojas

5
2023-08-16

“Sensacinga produktas, paliko setup, kad taip, pirkti daug🙏😂😂”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar