Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Atsparus vandeniui Lizdo Dangtelį Lizdas Vandeniui Nagų nemokamai Lengvas Montavimas prie Sienos tvirtinamas atsparus Vandeniui Valdybos Skydelio Dangtelį Lizdas Įrankis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€14.25 €7.12
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k100976

Kulka Taškų:

1. Paskutinį kartą taip Ilgai: Tai vandeniui lizdo dangtelį, turi 90 laipsnių atidarymo dizaino, kad būtų išvengta lenkimo arba žalą izoliacija.Ji nėra lengvai deformuoti arba sugadinti oro sąlygos arba dėvėti.Jis taip pat leidžia lengvai prijunkite ir atjunkite maitinimo laidą.

2. Lengvas Įrengimas: Tai vandeniui angos dangtelis gali būti lengvai įrengti bet švarus ir lygus sienos be gręžimo ar įrankius.Jis naudoja pasta, montavimo tvirtai pritvirtinti prie sienos ir apsaugoti jūsų lauko elektros lizdą nuo vandens ir dulkių.

3. Saugus Paslaugos : lauko lizdo dangtelis, skirtas apsaugoti elektros smūgio, trumpo jungimo ir nuotėkis sukelia vandens.Jis yra atsparus dulkėms ir patvarus, išplėsti paslaugų gyvenimą savo lizdo.Ji gali pagerinti saugumo ir saugos savo lauko elektros energijos tiekimo. 4. Platus Naudoti: Ar jums reikia apsaugoti savo sienos jungiklis, arba lizdas nuo vandens purslų, virtuvė, vonios kambarys, balkonas arba ši vandeniui danga yra puikus sprendimas.Jis tinka dauguma standartinių rozetės ir jungikliai ir gali būti lengvai įrengti bet kurioje kambario jūsų namuose.Išlaikyti savo elektros prietaisus, saugus ir sausas su šia vandeniui padengti.

5. Universalus Suderinamumas: Šių vandeniui angos dangčiai gaminami iš tvirtos medžiagos ir sandarus sandarinami, siekiant užkirsti kelią vandens, dulkių ir patekti.Jie 20 priemonė.20X12. 10X7.50cm/ 7.94X4.76X2.95inch ir tinka daugumai standartinio dydžio realizavimo ar jungiklių.Nesvarbu, ar jums reikia padengti lauko lizdą arba patalpose jungiklis, tai paprastas ir elegantiškas apima rungtynėse įvairių stilių, apdailos ir išlaikyti savo realizavimo sa fe ir funkcionalus.

Aprašymas:

Šio lauko lizdo dangtelis yra pagamintas iš tvirtos medžiagos, kurios nėra lengvai deformuojamas, apie orą arba poveikio.Ji gali būti įdiegta su pasta, o ne gręžti nereikia.Tai padeda pagerinti saugumą, užkertant kelią vandens, dulkių ir patekti į lizdą.Dizainas yra Paprastas ir elegantiškas, tinka bet kokio dekoro.

Specifikacija:

Pavadinimas: Atsparus Vandeniui Angos Dangtelis

Dydis: 20.2*12.1*7.5 cm/7.95*4.76*2.95 į

Pakavimo Sąrašas:

1 x Vandeniui Angos Dangtelis

  • Ilginamojo Laido Ilgis: Nėra
  • Formos: stačiakampio formos
  • Modelio Numeris: atsparus vandeniui angos dangtelis
  • Diegimo Tipas: Prie Sienos Tvirtinamas
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Medžiaga: plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prašymas: Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar