Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Cuttable PVC Pagal Sofos Blokavimo Lipnios Skirtumas Bamperis Pagal Sofa,Žaislų Blokavimo Išvengti Dalykų, Stumdomas Pagal Baldai

    (2) 5
(2 Atsiliepimai)

€20.89 €14.21
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k100814

Cuttable PVC Pagal Sofos Blokavimo Lipnios Skirtumas Bamperis Pagal Sofa,Žaislų Blokavimo Išvengti Dalykų, Stumdomas Pagal Baldai

Ypatybė:

Aukštos Kokybės: pagal Mūsų sofos blokavimo programa yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC, patvarus ir tvirtas galite juos naudoti daug kartų.

Dydis: ilgis sofos žaislas blokavimo programa gali būti pakoreguota, kad atitiktų vietos ir skirtingų aukščių pagal jūsų sofos, klijais, tvirtinimo dirželiai lengviau ir gražiau, ir pridėti prie kampai sofos.

Paprasta naudoti: galite klijuoti klijais, tvirtinimo dirželis aplink sofą, kojos, tada tegul pabaigos žaislas blokavimo pagal sofos klijuoti ant lipnios tvirtinimo dirželis, siekiant jį apsaugoti.Tai nereiškia, prilimpa prie grindų ar baldų ir veiksmingai sustabdyti dulkių ir žaislai nepatektų į apačioje sofa.

Platus naudojimas: Ji gali būti naudojami ne tik kaip sofos žaislas blokavimo programa, bet taip pat, kaip sofos, kurių skerspjūvio jungtys;Wrap mūsų gumos juosteles aplink savo sofos kojas į jį apsaugoti ir išvengti stumdomas sofos, tada jūs galite pailsėti patogiai.Kaip atotrūkis bamperis gali būti naudojami ne tik pagal sofos, bet pagal kitų baldų per tokius kaip lovos, stalai, indaujos ir t. t.

Specifikacija:

Bendras produkto ilgis: 3m/9.84 pėdų

spalva: juoda, skaidri

Medžiaga: PVC

Pakavimo Sąrašas:

1*Sofa-pertvara

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek nuokrypių matavimas.

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos,ačiū už supratimą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
image

Vartotojas

5
2023-04-24

“nėra gražiausių variantas, bet jis veikia geriau tada tikimasi”

image

Vartotojas

5
2023-04-01

“Produktas gana reikalavimus. Geros kokybės, atvyksta itin greitai, per mažiau nei 2 savaites. Aš rekomenduoju”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar