Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Palieskite Tamsos A+C USB 2-Hole AC Lizdas Spintelė Stalo Lempa tinka Miegamieji, svetainė LED Lemputės Įtraukti

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€454.34 €181.73
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k100781

Touch Kontrolė Stalo Lempa: Ši maža spintelė lempos miegamajame yra 3 lygio šviesumą tiesiog bakstelėkite bet kur ant pagrindo arba polių pasirinkimas ryškumo režimu.Silpnam yra spintelė ar darželio, Medium-light naudoti kasdien ir Aukštos šviesa yra labai šviesus skaityti arba dirbti.

Palieskite Lempa su USB A+C Įkrovimo Prievadai: Ši juoda lempa spintelė yra euipped su USB A & USB C, leidžia jums greitai įkrauti išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius, maitinimo bankai, "kindle" ar kitos elektronikos.Įkrovos funkcija galima, kai apšvietimas išjungtas, vis dar galite įkrauti.

3 Būdas Touch Lempos Apima Lemputės: mėlyna stalo lempos ateina su pritemdomi LED Lemputės pakuotėje taip, kad jums nereikia pirkti papildomo svogūno.Jis suteiks daugiau stabilus šviesos, be mirgėjimo arba apakinti, saugus regėjimą.

Elegancija ir Modernus Dizainas: Maža Juoda Lempa Darželio.Derinys minimalistinio ir elegancija konstrukcija leidžia modernios lempos kostiumas už bet kokią programą.Puikus papildymas jūsų gyvenamasis kambarys, miegamasis, studijų kambario, vaikų kambario, bendrabučio, vaikų darželio, biuro, ir t.t.

Kambario Dekoro: Idealus ir Unikalus Juoda Lempa Dovana!Puiki dovana švenčių, ypač artėjančių Kalėdų!!Ypač tinka berniukų kambaryje, o savo berniukams patinka juoda kambario puošmena!

  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: PDQ
  • Elemento Tipas: Naktį Žibintai
  • Sertifikavimo: CE, FCC
  • Tipas: Naktį Šviesos
  • Formos: Stačiakampis

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar