Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Originali anti-elektromagnetinės spinduliuotės darbo drabužiai tiktų Elektros įrenginių priežiūra EMF ekranas užsakymą drabužiai, kostiumai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€880.60
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k100423

Produktų, mes parduodame:

Pagal užsakymą pagamintas elektromagnetinę spinduliuotę, apsauginiai darbo drabužiai kostiumai(įskaitant 2 pritaikyti sprendimai)

Pritaikytą programą:

1 variantas:

Metalo pluošto vienu sluoksniu radiacinės apsaugos darbo drabužiai kostiumas

(Specialios sudėties audinys: 41,8 proc. medvilnės, 32.1% poliesterio pluošto, 26.1% metalo pluošto )

Dažnių diapazonas: 30MHz-18GHz

Ekranavimo efektyvumas: 12.2 dB-49.4 dB

Metalo pluošto audinio analizė:

Nerūdijančio plieno pluošto su jonų tikslumo aušinimo technologija yra maišomas su medvilnės pluošto ir poliesterio pluošto.Jis yra atsparus skalbimo, geras oro pralaidumas ir gera apsauga nuo radiacijos poveikio.Storis metalo pluošto audinio yra panašus į bendrą darbo drabužių audiniai, ir jis gali būti naudojamas, kad drabužiai tiesiogiai.Todėl, metalo pluošto audinio drabužiai yra vieno sluoksnio.

Techninės priežiūros metodas metalo pluošto drabužius:

1. Rekomenduojama pakabinti parduotuvėje, metalo pluošto drabužius;

2. Jis gali būti plaunami tiesiogiai su įprasta neutralus ploviklis, negaliu balinimo drabužius su balikliu, ar išskalbti drabužius, su plovikliu, kad sudėtyje yra baliklio;

3. Plauti rankomis, gali būti šepečiu su minkštu šepečiu, išvengti trinties ir skalbimo mašina;

4. Po plovimo, negaliu išgręžkite drabužius, nusivilkite drabužius tiesiai iš vandens, Pakabinti sausoje patalpoje, nereikia atskleisti saulės;

5. Jei drabužius atrodo, plisuotos, vidutinės trukmės ir temperatūros, lygintuvai, temperatūra yra ne daugiau kaip 150℃;

6. Rekomenduojama plauti kiek įmanoma, kad būtų išvengta netinkamo skalbimo įtakos ekranavimo efektas.

2 variantas:

100% Sidabro pluošto dvigubo sluoksnio radiacinės apsaugos darbo drabužiai kostiumas

(Išorinis audinys: Poliesteris medvilnė; Specialios sudėties vidinė medžiaga: 100% sidabro pluoštas )

Dažnių intervalas: 9 khz-40GHz

Ekranavimo efektyvumas: 45.0 dB-68.6 dB

Sidabro pluošto audinio analizė:

Sidabro pluoštas yra aukštųjų technologijų produktas, gaunamas visam laikui išlyginimo sidabro pluošto paviršiaus per nanotechnologijos.Ši konstrukcija ne tik daro sidabro pluošto išlaikyti pradinę tekstilės turtą, bet taip pat suteikia jai stebuklinga funkcija, sidabro.Jis turi funkcijų, radiacinės saugos, anti-bakterinės ir apsaugos nuo užsiteršimo, ir Tai anti-radiacijos poveikis yra pranašesnis už anti-radiacijos audinys, pagamintas iš kitų metalinių medžiagų.

Sidabro pluošto anti-elektromagnetinės spinduliuotės audinys yra gana plonas.Tai ne tinka drabužiams tiesiogiai.Tai paprastai naudojamas kaip pamušalas drabužius.

Elektromagnetinės spinduliuotės apsaugos sidabro pluošto audiniai pasižymi puikia ekranas rezultatų pagal aukšto dažnio elektromagnetinės spinduliuotės aplinkoje.Kuo didesnis ekranas veiksmingumą vertė, esant tam tikro dažnio punkte arba dažnių juostoje, tuo geresnė apsauga poveikis, kuris paprastai yra 30dB (prilygsta ekranas norma 99.9%) pirmiau, yra labai geras poveikis.

Techninės priežiūros metodas sidabro pluošto drabužius:

Ilgalaikio poveikio sidabro pluošto audiniai, į orą bus oksiduojasi ir bus juodos arba geltonos spalvos, yra normalus reiškinys, neturi įtakos ekranavimo efektas.Jei nesinaudosi sidabro pluošto drabužius, tai rekomenduojama užsandarinti saugojimo.

1. Rekomenduojama nuplauti ir vandens, mineralinio vandens, gryno vandens; (Priežasties: Kai vandentiekio vanduo yra chlorido jonų, pernelyg chlorido jonai yra linkę į chemines reakcijas su sidabro)

2. Įdėti atitinkamą kiekį neutralus ploviklis ir pamerkti ji per trumpą laiką; (negalima naudoti rūgštinis ploviklis)

3. Negaliu rub ir skalbimo mašina plauti, negalima balinti, po drabužiai išplauti, gali ne išgręžkite jį pasiimti tiesiai iš vandens ir pakabinti jį vėdinti ir sausoje patalpoje, išvengti poveikio, nerekomenduojame, lyginimas.

4. Rekomenduojama plauti kiek įmanoma, kad būtų išvengta netinkamo skalbimo įtakos ekranavimo efektas.

[PASTABA]: mobilusis telefonas signalo nėra lygių mobilųjį telefoną spinduliuotės

Mobiliojo telefono signalas yra aukšto dažnio mikrobangų signalas, Tai iš esmės nekenksmingas žmogaus organizmui.Mobiliojo telefono signalą išplito visame pasaulyje ir yra taip pat remia pasaulio šalių.

Elektromagnetinės radiacijos apsauga, darbo drabužiai, kostiumai apsauga nuo elektromagnetinių bangų sukeltas staigus padidėjimas ar ėduonis elektros srovę, elektroninių komponentų, o nėra anti-mobiliojo telefono signalus.

Audinių tyrimo metodai:

1.Audinio degimo metodas:

Likutis po audinys yra visiškai sudegė yra tinklo metalo, Šių metalo akių naudojami shield elektromagnetinės spinduliuotės, todėl ji gali būti įrodyta, kad medžiaga gali veiksmingai apsaugoti elektromagnetinės spinduliuotės.( Šis metodas tinka tik metalo pluošto audinio )

2.Garsiakalbis triukšmo trikdžių metodas:

Elektromagnetinę spinduliuotę, trukdo normalų garso įranga, sukelia garso įrangą išmeta "si si" triukšmo.Kai garso įranga, visiškai padengtas elektromagnetinės spinduliuotės apsauginius drabužius, kad "si si" triukšmo silpnėja arba išnyksta.

3.Laidumas tyrimo metodas:

Skirtumas tarp radiacinės saugos audiniai ir įprasta audiniai yra tai, kad radiacinės saugos audiniai yra laidžios, o paprasti audiniai yra ne laidžios.naudoti multimetro patikrinti, ar medžiaga turi pasipriešinimo(rezistencijos įrodo, kad audinys yra laidus), jums gali žinoti, ar audinys yra apsauga nuo radiacijos.

4.Profesinės spinduliuotės įrangos bandymo metodas:

Žymos: drabužiai tiktų elektros įranga.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Dydis: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL
  • 100% sidabro pluošto audinio sudėtis: 100% sidabro pluošto
  • Produkto pavadinimas: EMF ekranavimas darbo drabužiai kostiumas
  • Produkto svoris: 0,8 kg
  • CN: Kinija
  • Spalva: Daug spalvų rinktis iš
  • Modelio Numeris: AJ825
  • funkcija: EMF ekranas
  • Lytis: VYRAI
  • Metalo pluošto audinio sudėtis: 41,8 proc. medvilnės, 32.1% poliesterio pluoštas, 26.1% metalo pluošto
  • Prekės Pavadinimas: ajiacn

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar