Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

1PCS Įtempkite Juosmens Mygtuką, Moterų, Vyrų, Sagtys, Sąsagos Už Sijonas, Kelnės, Džinsai, Reguliuojamas Juosmuo Įrašą Metalo Smeigtukai Drabužių Patinų J7X7

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1.37 €0.62
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k100314

Aprašykite:

Produkto pavadinimas: juosmens mygtuką

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiagos: Lieti

Dydis: 3.6*1,8 cm / 1.41*0.7 colių

Džinsai mygtukas kaiščiai leis jums dėvėti savo mėgstamas kelnes ir drabužius vėl.Jūs galite naudoti šiuos mygtukus džinsai, sijonai, kelnės, atlapų ir daugiau.

Daugkartinio naudojimo mygtukus, džinsai, kad jų mažėja, todėl jūsų kelnės, sijonai ir džinsai tinka geriau ir sutrumpinti savo drabužių.

Jis tinka palaidinukės, džinsai, sijonai, suknelės, palaidinės, topai, skaros, kelnės, liemenės ir kt.Jis gali padėti išspręsti problemą per laisvi drabužiai laiku.

Perspėjimai

1. Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių rodo, įvairių spalvų, ir tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos žemiau.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, visada galite kreiptis į mane ir mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tai yra tik jūsų nuoroda.

3. Mes galime priimti užsakymus sumaišyti straipsniai, spalvų ir dydžių.

Šiame produkte yra

1 rinkinys juosmens mygtukai

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Juosmens mygtuką
  • Lytis: MOTERIS
  • Kilmės Vieta: Kinija (Žemyninė)
  • Elemento Tipas: Diržo Sagtis
  • Modelio Tipas: Animacinių filmų

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar