Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Mobiliojo Telefono Užpildyti Šviesos Handheld LED Live Transliacijos Selfie Šviesos Kompiuteriu Užpildyti, Šviesos, Vaizdo Konferencijos Mobiliojo Telefono Užpildykite Šviesos

    (1.00) 4.00
(0 Atsiliepimai)

€15.89 €10.33
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k100001

A: Savybės:

1. Reguliuojamas Ryškumas ir Nemirksi: Kontroliuoti apšvietimo intervale nuo 1%-100% ryškumas gauti idealus apšvietimas, tinka nustatymus.Reguliuoti nuo šilto atvėsti gauti puikus odos tonas ir atitinka savo aplinkos.Dydis LED šviesos yra apie 2,5 x 2,5 x 0.98 col.Labai lengvas ir lengvai atlikti.

2. Lengva Nešti: nešiojamų apšvietimo įranga yra mažas dydis, šviesos svorio, lengva nešti, kai vyksta, ir gali patenkinti savo apšvietimo poreikius bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

3. Profesionalios Apšvietimo ir Ilgai veikianti Baterija: built-in matinio stiklo objektyvas leidžia lanksčiai sušvelninti šviesą, ir gauti profesinės šviesos efektus.Built-in 2000mAh baterija gali pateikti keletą valandų apšvietimo.Išplėsti transliacijos, galite prijungti atsižvelgiant į USB prievadą jūsų nešiojamąjį kompiuterį ir paleisti išorinis maitinimo šaltinis neribotą laiką!

4. Reguliuojamas Kamuolį Galva: Reguliuojamas kamuolį galva suderinama su įranga.360° besisukantis kamuolį galva leidžia jums reguliuoti kampas vaizdo įrašo šviesa suteikia tinkamą poziciją apšvietimo.Vaizdo konferencijos apšvietimo rinkinys gali būti naudojamas nešiojamas/planšetinį kompiuterį.

5. Vaizdo Konferencijos Apšvietimo Rinkinys: labai svarbus įrankis, nuotolinio darbo ir studijų namuose.Dėl tam tikrų priežasčių, mes turime dirbti ir mokytis namuose.Šio apšvietimo priemonė yra naudinga, vaizdo konferencijos, nuotolinio darbo, zoom skambučius, ir nuotolinio švietimo, kad mūsų išvaizda gražesnė, ir kad mūsų dirbti efektyviau.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vaizdo Konferencijoje Užpildykite Šviesa

Lemputė karoliukai: 64

Baterijos talpa: 2000mAh

Darbinė įtampa: 3.7 V

CRI: >CR195+

Galia: 5W

Spalvos temperatūra: 2500K~6500K

Ryškumas: 800Lux

Įkrovimo sąsają: tipas-c

Spalva: juoda

Pakavimo Sąrašas:

Susitikimo Užpildykite Šviesa*1

Įkrovimo Kabelis*1

Instrukcija*1

B/C: Kulka Taškų:

1、【Kampas ir Lengva Operacija】Reguliuoti selfie šviesos kontrolės atstumas tarp šviesos ir jūsų veidas gauti geriausias šviesos šaltinis.Tik vieną mygtuką, norėdami kontroliuoti, galite keisti apšvietimo efektai lengvai ir greitai!

2、【Lengva Atlikti】Įkraunamas LED Selfie Užpildykite Šviesa yra kompaktiškas ir lengva nešiotis.Lengvas ir patogus nešiotis, kad Selfie Šviesos užima minimaliai vietos ir yra lengvai parduotuvėje.

3、【Ilgalaikį ir Greito Įkrovimo】Su įmontuota 1500 mah ličio įkraunama baterija ir USB Tipo C įkrovimo lizdas, ji gali būti visiškai įkrauta maždaug per 2 valandas.

4、【Minkšta Šviesa】Įrengtas su silikono danga, tai daro šviesa labai švelni ir ne apakinti.LED Vaizdo Šviesos bus apsaugoti jūsų akis.Apšvietimo setup yra neįtikėtinas ir stiprina turinio kokybę, didele dalimi.

5、【Plataus Suderinamumo】Tai LED šviesos įrašas yra puikus selfies, nuotraukos, video, live transliacijos arba vlogging.Su keliais parametrai norėdami pasirinkti, ji bus niekada būti apakinti.Taip pat, jis gali būti naudojamas kaip papildomas šviesos šaltinis, tam tikrose situacijose.

Aprašymas:

Plėtoti socialinės žiniasklaidos, selfies, pamažu tampa populiari tendencija.Mes esame įpratę įrašymo bitai ir vienetų gyvenimas per nuotraukas ar vaizdo įrašus.Siekiant padidinti selfie patirties, mes specialiai pradėjo šią naują selfie šviesos.Jos lengvos ir kišenėje dydis leidžia jums mesti į savo maišą, be abejo, ir suteikia jums puikus šviesos efektą, bet scena.

Specifikacija:

Pavadinimas: LED Vaizdo Šviesos

Gaminio dydis: apie 12*10*1.5 cm/4.72x3.94x0.59in

Grynasis svoris: 95g

Produkto svoris: 112 g

Darbo galia/galia: 3,7 V/6W

Baterijos talpa: 1500mah

Ryškumas: 800lux/0,5 M

Šviesos atstumas: 5M

Spalvos temperatūra: 5600K

Baterijos veikimo laikas: 2-10 valandų

Apšvietimo kampas: 120°

Ekranas vertė: >90

Priedai: Tipas-c įkrovimo kabelis x1

Konversijos bazės įrašą x2

instrukcija x1

Pakavimo Sąrašas:

LED Vaizdo Šviesos x 1

Pastaba:

1. Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano nustatymų spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

D: Kulka Taškų:

1、【3 Skirtis Šviesos Režimai】Transliacijos Žibintai yra įrengti trys skirtingi apšvietimo režimai, kurios suteiktų reikalingą šviesos, kiek reikia, ir bus palaipsniui gauti šviesesnė ar tamsesnė, kai jūs laikykite nuspaudę įjungimo mygtuką.

2、【Kvadrato Formos Šviesos Dizaino】, Turintys 40 built-in Led apšvietimas, Vaizdo Konferencijos Apšvietimas yra įrengta su didelės sklaidos šviesos dizaino kvadrato formos ir suteikia multi-source tankus platinimo kad užpildyti šviesos dar.

3、【Humanization Dizaino】Įrengta humanization silicio dioksido gelis, dizainas, Kamera, Šviesos yra naudojama siekiant išvengti įbrėžimų ir gali būti dedama į antkakliai, saulės skydeliai, palapinės, kuprinės, mobilieji telefonai, dviračių stovai, stiklo paviršių, ir kt.

4、【USB-powered Dizaino】Yra švelnesnė ir gražesnė už pildymo lengvas, Nešiojamas kompiuteris, Šviesos, Vaizdo Konferencijos numatyta, USB-powered funkciją ir gali būti naudojamas įvairių prietaisų, tokių kaip prijungti USB įkroviklius, mobilūs maitinimo šaltiniai, kompiuteriniai šeimininkai, ir nešiojamieji kompiuteriai.

5、【Plačiai Naudoti】Naudojamas platų, Šviesos Priartinimo Posėdžiai yra naudojami selfies, makiažas, skaitymo ir kempingas šviesos ir tinka rinkimų žibintai, dviračiai, ir gyvų vaizdo transliaciją.

Aprašymas:

Žymos: selfie šviesos.

  • Komplektacija: Paketas 1
  • Spalvos Temperatūra: Bi-color 3200K-5600K
  • Pakuotė: Taip
  • Spalvos Temperatūra Versija: Bi-color Versija
  • Modelio Numeris: mobiliojo telefono užpildykite šviesa
  • Apšvietimo Tipas: Dėl Fotoaparato Vaizdo Žibintai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: SHZONS

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar