Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

Pirkti iš Anksto surinktos Stalo Teniso Raketės (Ašmenys ir Gumos Lakštai) iš Mūsų ir Gauti Vadovo Surinkti Paslaugų ir Papildomų Dovanų Nemokamai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1.12
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k9526

Pirkti iš Anksto surinktos Stalo Teniso Raketės (Ašmenys ir Gumos Lakštai) iš Mūsų ir Gauti Vadovo Surinkti Paslaugų ir Papildomų Dovanų Nemokamai

Kas yra pagal šią nuorodą?

1. Jei norite pirkti iš anksto surinktos raketės, prašome įtraukti gumos lakštai, mentės ir šią paslaugą krepšelį ir vieta užsakymą iš mūsų parduotuvės, todėl mes sumontuosime raketės jums, prieš pristatymas.

2. Mes galime suteikti reikiamos informacijos apie slecting geležtės ir gumą iš mūsų parduotuvė jums, pagal jūsų stalo teniso lygį.

3. Svarstant šią paslaugą, kaip pritaikyti prekių, mes nepriimame užsakymų atšaukimas be derybų su jav.

Kaip mes visi žinome, stalo teniso raketė yra pagaminta iš disko ir gumos lakštai.Daugelis pradedantiesiems žaidėjams priprasti pirkti gatavų raketės, Taip ir padarė I.

Tačiau, kaip Stalo Teniso Mėgėjams, Daugiau nei 20 Metų, aš Primygtinai Rekomenduojame Visiems, Pasirinkti, Rankų darbo Stalo Teniso Raketės, Nepriklausomai nuo to, esate Naujas Mokinys ar jau esate Gana Gerai.

Pirma, leiskite man pasakyti, kodėl mes turėtume vengti paruoštas raketės, nebent jūs retai žaisti stalo tenisą savo gyvenime.

1. Dauguma gatavų raketės paprastai yra pagaminti iš prastesnės, likusi medžiaga.Tai bendras supratimas, kad gamykla bus atjungta geriausias dalys, peiliukai ir gumos lakštai parduoti atskirai aukštesne kaina.Be to, sunku pasakyti defektų.

2. Dauguma gatavų raketės iš tikrųjų yra tik pradinio lygio stalo teniso mėgėjams, nesvarbu, jie yra 3 žvaigždučių, 4 žvaigždučių, 5 žvaigždučių arba net 6 star raketės.Dauguma jų yra pagaminti iš tos pačios pigios gumos lakštais, kad labai sunku naudoti, labai sunku kempinė, mažai tamprumo ir trinties paviršiaus.

3. Dauguma gatavų raketės yra klijuojamos su dead-sandarinimo gumos apsvarstyti, jei gumos neveikiančių išjungti disko, žmonės bus matyti, kaip defektas.Tačiau geras gumos lakštas reikia iš naujo klijuoti laiką, kada stiprintuvas su klijais, išlaikyti savo aukšto veiksmingumo.Iš tikrųjų, profesionalūs stalo teniso žaidėjai bus iš naujo klijai savo raketės prieš kiekvieną žaidimus.Bet tai labai sunku atlupti gumos lakštas iš gatavų raketės.

4. Ilgalaikio rungtynės mentės ir gumos lakštas.Jūs neturite daug pasirinkimų, kad rasti puikus raketės, kad tilptų savo stilių.

Antra, leiskite man pasakyti, privalumai rankų darbo raketės, jei jums tikrai pamatyti, stalo tenisas, kaip ir visą sportą.

1. Skirtingi žaidėjai turi skirtingus apetitą ir įvairių būdų, kaip žaisti stalo teniso.Jūs galite pasirinkti skirtingus peiliukus ir gumos lakštas, kad atitiktų geriausios raketę savo mėgsta.

2. Kai jums žinoti "PASIDARYK pats" raketė ir išbandykite ją, jums tikrai padės gauti mėgsta rankų darbo raketės, ir jūs išmoksite, PASIDARYK pats, stalo teniso raketės sau, ir jums bus rasti papildomų buff savo įgūdžius.

3. Po bando skirtingo tipo peiliukai ir gumos lakštai, jūs tikrai rasite geriausių raketės, kad atitiktų jūsų lygį ir funkcijos, tada jums gali nutraukti kliūtis ir pasiekti naują lygį.

4. Jūs visada galite atnaujinti savo raketes su geriau peiliukai ar geriau, gumos lakštai, jei galite įvesti naują lygį, ir rasite daugiau džiaugsmus.Kai jūs gaunate savo "PASIDARYK pats" raketės, jums bus abandom paruoštas raketės geras.

Paskutinis, bet ne Mažiau.

Jūs visada galite pasitikėti mumis.Mes gerai "PASIDARYK pats" raketės ir mes atsiųsime jūsų rankų darbo raketę bus dovanos puikios būklės.

  • Punktas: Iš anksto sumontuotos Stalo Teniso Raketės Surinkimo Paslaugos
  • Necessory Sąlygos: Pirkti Geležtės ir Gumos Lakštai iš Mūsų Parduotuvės.
  • Maloniai prašome Pažymėti: Prašome nedėkite užsakius šią nuorodą, vien, mes ne laivo.
  • Elemento Tipas: "PASIDARYK pats" paslaugą
  • Spalva: Derybų
  • laivų, iš: Žemyninė Kinija
  • Ypatingas Pranešimas: Nes surinkimo paslauga yra cutomized, Kai tik jūsų užsakymas yra patalpinamas, Jūs negalite anuliuoti jo užsakymą, be derybų su jav.
  • Kaip Gauti: 1. Pridėti šią prekę į Krepšelį kartu su ašmenimis ir gumą norite mums surinkti už jus. 2 Palikti pranešimą mus.
  • Nemokama Dovana: 1 Gabalas Krašto Juostos 1 Raketės; 1 Gumos Gabalas Filmas 1 Gumos Lakštas.

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar