Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Robotas Dulkių Siurblys Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtras Pv Pad Priedai Sukurti Ikohs Netbot S18

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€29.39 €19.98
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k9512

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Goo d Kokybės, su Laisvai Po pardavimo Garantija .

1. Visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai padarė, patvarus ir labai suderinta su įranga.

2. Švarus priedai išlaikyti savo namų robotas ne piko efektyvumą.Priedas turinys yra lengvai nuimti ir kaip kasdienė priežiūra.Taip pat sumažina infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate.

3. Norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, valymo reikmenys, turėtų būti keičiami kas 2-3 mėnesius pagal vartojimo dažnumą.

4. HEPA filtras gali žymiai pagerinti oro kokybę ir sumažinti dalelių dydis iki 99.97%.Padeda pašalinti namų dulkės, gyvūnų pleiskanos, ir daugiau.

5. Atsisveikinti su kvapų, pre-filtras gali padėti sumažinti nemalonių kvapų iš augintiniai, dūmų, maisto gaminimas dūmus, ir įvairių namų ūkio produktų ir cheminių medžiagų.

Tipas: Sweeper Priedai

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

2 x pagrindinis šepetys

4 x šoninis šepetys

4 x filtras

4 x mop medžiaga

1 x pagrindinis filtras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apmokėjimas : 1.Mokėjimas turi būti atliktas per 5 dienų nuo užsakymo. 2.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes

Vežimą: 1.Mes tiekiame Pasaulyje laivybos. (išskyrus keletą šalių ir APO/FPO). 2.Visi užsakymai bus tvarkomi pirmas kartas, kai mokėjimo patikrinimas praėjo. 3.Tikrasis pristatymo laikas gali skirtis , ypač per atostogų sezoną.

Atsiliepimų: 1.Prašome įsitikinkite, kad nėra jokių problemų su produktais. 2.Jei turite y nepasitenkinimą, prašome susisiekti su mumis prieš užpildant rev iew.Mes jums priimtiną atsakymą.

3.Jei nėra jokių problemų, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar