Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Stop Rust Purškimo Automobilių Sustabdyti Korozijos Purškimo Metalo Paviršiaus Skvarbiaisiais & Tepalo Jūrų Pašalinti Smulkios Dalelės, Automobilių

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1.29 €0.64
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k93527

Aprašymas:

1. Automobilių Rūdžių Valiklis efektyviai pašalina dėmes ant padangų paviršių, apsaugo hub nuo oksidacijos, korozijos ir prailgina eksploatavimo laiką.

2. Automobilių Rūdžių Valiklis padeda pašalinti garinimo, oksidacijos, rūdžių ir smulkias daleles nuo metalinių paviršių.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Automobilių Rūdžių Valiklis

Medžiaga: silicio dioksidas + derva

Talpa: apie 30ml

Dydis: apie 10*2.7 cm/3.94*1,06 in

Panaudojimas: Visų ratų ir produktus, "chrome"

Taikomas vietos: automobilių chrome dalys, nerūdijančio plieno gaminių, įvairių vonios kambario produktai

Produktų Sąrašas:

1*Automobilių Rūdžių Valiklis

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Ilgesnis tarnavimo】Automobilių Rūdžių Valiklis efektyviai pašalina dėmes ant padangų išvaizdą, apsaugo nuo koncentratoriaus nuo oksidacijos, korozijos ir prailgina eksploatavimo laiką.

2.【Pašalinti Oksidacijos】Anti Rust Purškimo gali ne tik pašalinti dulkinimo, oksidacijos, rūdžių, ir smulkias daleles metalo išvaizdą, bet taip pat turi labai gerų valymo poveikis

3.【Poliravimas ir Padengimas】, Nes Stop Rust Purškimo Automobilių poveikis yra toks, poliravimas ir padengimas metalo pasirodymai, ne tik valymo, jis yra labai efektyvus.

4.【Patogu Nešiotis】Automobilių Rūdžių Kamštis yra kompaktiškas ir nedidelis, matmenys, todėl jis yra labai patogus nešiotis, be to, jūs galite įdėti ją namuose ar automobilių saugojimo dėžutė ekstremalioms situacijoms.

5.【Kelias Programas】Rūdžių Spray yra ne tik labai plačiai naudojami, tačiau taip pat tinka ir blizgus chromo, magnio, aliuminio, nerūdijančio plieno lempos ir kitos metalo pasirodymai, kuris gali būti naudojamas įvairiais tikslais.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: 30ml Automobilių Ratų Rūdžių Valiklis
  • Prekės Tomas: 30ml
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar