Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Batai Skalbimo Maišelis Namų Batai Skalbimo Akių Maišą Skalbimo Batai Filtras Guard Mašina Anti-deformacijos Skalbinių Skalbimo Maišelis Y2W0

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€40.24 €18.11
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k86102

Aprašykite:

Produkto pavadinimas:Namų ūkio batų skalbimo maišelis

Gaminio dydis:Mažas :33*22*23cm/12.99*8.66*9.05 colių Didelis:42*24*24cm/16.53*9.44*9.44 colių

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga:dacron

Produkto savybės:

1. medžiaga: Šis batų skalbimo maišelis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinti, patvarumas ir ilgaamžiškumas.Bauda tinklelio konstrukcija leidžia vandens ir ploviklio srautas per kartu apsaugoti jūsų batus nuo žalos skalbimo metu.

2.Patogu ir praktiška: Tai batų plovimo maišelis yra specialiai skirtas plauti batus, skalbimo mašina.Tai efektyviai apsaugo batus nuo vis susivėlęs su kitų drabužių arba gauti sugadinti maišytuvo.Užtrauktukas uždarymo išlaiko savo batus saugiai maišo viduje, todėl be jokio vargo skalbimo patirtis.

3.Apsaugo batus nuo deformacijos: akių statyba skalbinių krepšys suteikia švelnus, bet veiksmingas barjeras, kuris apsaugo batus nuo vis misshapen per skalbimo ciklą.Tai padeda išlaikyti originalo forma ir struktūra batus, pailginti jų gyvenimo trukmę.

4.Universalus naudojimas: Šis batų skalbinių krepšys yra ne tik tinka skalbti batelius, bet taip pat idealiai tinka plauti subtilus daiktų, tokių kaip apatinis trikotažas, kojinės, ar kūdikių drabužiai.Ji saugo šiuos elementus saugaus iš vis susivėlęs, ištemptas, ar sugadintas, o užtikrinti išsamų ir veiksmingą plauti.

5.Puikiai tinka valyti visų tipų batus, iš sportbačiai suknelė bateliai

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekite su manimi, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt batų skalbimo maišelis

Ačiū už jūsų dėmesį, yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Stilius: Kita
  • Medžiaga: Ne-Audiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar