Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Mini Plastikinį Maišelį, Gruntas Mašina Saugojimo Krepšys Įrašą Sandarinimo Mašina Nešiojamų Gruntas Pakavimo Sandariklis, skirtas Maisto Užkandžių Virtuvės Dalykėlių

    (1.00) 4.00
(0 Atsiliepimai)

€187.74 €112.64
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k83541

Savybės:

1. Du-in-one šilumos gruntas: Šis mini krepšys gruntas labai tinka pakavimo ir užkirsti kelią maistą ir užkandžius, tampa drėgnas.

2. Ekologiškos daugkartinio įkrovimo USB kabelis: Ateina su įkrovimo lizdas, prietaisas yra įrengtas su įkraunamą maitinimo laido, todėl jūs galite naudoti ją bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

3. Lengvas ir kompaktiškas dizainas: Šį plastikinį maišelį šilumos sandarinimo mašina yra patogus laikyti ir naudoti, ir yra patogus laikyti, kiekviename kampe virtuvę ir kambarį.

4. Tinka visų rūšių plastikinių maišelių: maisto sandarinimo mašina gali dirbti visų rūšių plastikinių maišelių, tokių kaip užkandis maišeliai, aliuminio folija, maišeliai, bulvių lustas krepšiai ir įvairių PVC medžiagos.

5. Geriausia dovana pasirinkimas: dizainas yra paprastas ir dosnus, ir tai yra geriausia pasirinkimas atostogų dovanos draugams ar šeimos nariams.

Tikslas:

Išlaikyti maistą šviežią ir sausas.

Aprašymas:

Mini krepšys sandarinimo mašina-2 in 1 nešiojamų daugkartiniai vakuuminio sandarinimo mašina ir terminio pjovimo staklės-Plastikinių maišelių sandarinimo mašina saugoti užkandžiai, sausainiai švieži ir virtuvės maisto.

specifikacija:

Spalva: balta, mėlyna, rožinė, juoda, keturių spalvų

Prekės dydis: 110mm * 37.5 mm * 38.3 mm

Prekių medžiaga: ABS+Keraminės šildymo dalys

Pakuotė:

1 * USB maišelį sandarinimo mašina

1 * USB įkrovimo kabelis

Funkcija: Jis gali ne tik būti sandariai uždarytos, bet taip pat atidarytas.Jis tinka įvairių maišelių, kurių storis 0.03-0.13 mm.Jei yra per daug porcijomis valgyti, ji gali būti užplombuotos ir konservuoti išsaugoti skanus maistas.

Mini Šilumos Maišelį Sandarinimo Mašina Paketą, Gruntas,Krepšiai, Virtuvės Reikmenys

Žymos: mini krepšys gruntas šilumos gruntas.

  • Tipas: Krepšys Įrašus
  • Šaulių ir lengvųjų: mini šilumos maišelį sandarinimo mašina paketo gruntas krepšiai
  • Konservavimo ir drėgmei atsparus: maisto sandarinimo apkaba
  • Virtuvės Reikmenys: Nešiojamas Įkraunamas
  • Medžiaga: plastikiniai
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar