Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

2023 Naujausias H2O2 Odos Grožis, Veido Priežiūros Aqua Šveitimas Hidro Dermabrasion Valytoja Hydrofacial Mašinos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€4 150.30
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k78743

Veikimo Principas:

Hidroksilo hidroksidas reiškia theconversion išgryninto vandens į hidroksidas-ion vandens, kuris gamina H2 smulkių molekulių dėl surfaceofthe odos ir greitai penetratesthe vandens moleculesinto odos,Siekiant veiksmingumo, konkurso ir balta.Per formavimas vakuuminiu grandinės, mažų burbuliukų ir maistinių medžiagų tirpalo yra visiškai kartu, per specialaus dizaino spiralės siurbimo tiesiogiai veikia į odos paviršių,priemonę gamina tūkstančiai oro burbuliukų, mažų burbuliukų su oda sąlytis su vibracija, odos atima perteklius odelės, kad oda būtų grįžti prie normalaus kampo Sluoksnio storis, su originaliu sprendimas, siekiant pagerinti odos, valo ir balina, tonikas,pleiskanomis, pašalinti inkštirus, riebios odos ir kitų multi-layer poveikį.

Karšto ir šalto RF 1) puslaidininkių šaldymo lustas naudojamas greitas vėsinimas ir šildymas, su aušinimo temperatūra 0-6 laipsnių.Klinikinių tyrimų metu šildymo temperatūra 45-46 laipsnių yra labiausiai patogus. 2)Geras šaldymo poveikis, gali pagerinti paraudimas ir patinimas, ir apsaugoti pažeistą odą. 3)Su šildymo funkcija, ji gali ir atverti odos poras, skatina kraujo apytaką, masažuoja odą ir atpalaiduoja veido raumenis. 4)paprastas valdymas, išvaizda pelėsių yra patobulinti, kad būtų sumažintas situacija, kad klientai pasiektų ant veido jungimo grandinėje, kai veikia klientų.Odos skruberis vibracijos valymo seisminis dažnis dual banga plokštė gali pasiekti 27kHz, kuris yra stipresnis nei ankstesniais galia.Jis turi didelį poveikį odelės negyvas odos ir yra labiau stabili nei viena banga plokštės išėjimo į rinką .

Bipolinis EMS (1) Kintamojo dažnio bioelectricity yra priimtas, ir jų dažnumas yra nuo 50Hz ir 2000Hz. 2)nauja dviguba kilpa dizainas buvo pakeistas taip, teigiamas ir neigiamas polius laidumo (artimųjų teigiamą polių, išorinis neigiamas polius).Naudoti neigiamas polius yra nereikalingas, leidžia klientams atsipalaiduoti ir mėgautis grožiu. 3)Geresnis komfortas, didesnio neuronų signalų suvokimas, pasyvaus judėjimo, dėl odos ir raumenų, pagerinti raumenų sustingimas, fasciją sukibimo, ir pasiekti efektą, kėlimo ir sukimo.

Bipolinis HR 1) 1-2Mhz, ne tik įprastos šildymo funkciją, bet taip pat realus poodinio temperatūra bangų šilumos perdavimo, energijos skverbtis sluoksnis po sluoksnio, nėra lengva sudeginti. 2)Anti-senėjimo kėlimo akių, nosies, sumažinti akių nuovargį, pagerinti akies edema, išnyks baudos linijos, ir atkurti akių išvaizdą.Ultragarso 1.1 MHz, purtyti 1 mln. iki 3 mln. kartų per sekundę padaryti įsisavinimo produktas, pasiekia daugiau nei 90%.Pridėti anti nulio apsauginės plėvelės rankena galvos, ir prisiminti, pašalinkite apsauginę plėvelę prieš operaciją .

High polymer vandens oxgen 1) kūginę skysčiui naudojamas gerokai sumažinti susikaupusius nešvarumus, o todėl dulkinimo daugiau subtilus, ir dulkinimo atstumas yra gerokai patobulintas . 2) Jis gali reguliuoti vandens įvykdyta spiralė, ir vandens molekulės yra smulkūs ir tankūs, kuris gali būti lengvai absorbuojamas per odą. 3)metalo antgalis sumažina pakeitimo norma reikmenų klientams ir mažina išlaidas.

H2-O2 burbulas valymas 1) variklio priima mechaninė konvertavimo, o tai labai prailgina tarnavimo priemonė. 2)variklis pasiekia 70kpa srautas pasiekia 20L, įsiurbimo yra didesnis, ir poveikis sugeria blackhead tepalas yra geriau.Oxyhydrogen butelis

1)Pridėti patobulintas vandenilio gamybos lapas, ir nedidelis vandenilio ir deguonies burbuliukai matomi plika akimi. 2)Grynas vanduo yra galingas anti-senėjimo ir odos atjauninimo. 3)Su pačiu principu, kaip Japonijos vanduo, vandenilio gali sumažinti odos senėjimo.Atliekų vandens butelis

Naudoti tiesioginės dangos labai sumažina padėtį oro nuotėkio ir nr. siurbimo, atsiradusius dėl netinkamo įdiegimo.

  • Naudoti: Veidas
  • Produkto pavadinimas: Dermabrasion ir deguonies srove daugiafunkcinis odos priežiūros mašina
  • Maitinimo tipas: Elektrinis
  • Ekranas: 7.0 colių
  • Funkcija: Porų Valiklis, Pigmento Šalinimas, Pigmentacija Koregavimo, Spuogų Gydymas, Porų Sutraukimui
  • Prekės Pavadinimas: ZUOMIAO
  • Elemento Tipas: Epiliatorius
  • Galia: 450W
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Abs

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar