Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Universalus Automobilių Duster Auto Minkšta Guma Apsaugos Valymo Duster Transporto Priemonių Ištraukiamas Dulkių Šalinimo Šepečiai Priedai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€8.30 €4.15
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k76245

Kulka Taškų:

1. Medvilninių Siūlų Medžiaga: Pagaminti iš storos ir minkštos medvilnės medžiagos, siūlai, mūsų Automobilių Duster Šildomi Nulio Nemokamai, švelniai valo jūsų transporto priemonę, be subraižymo ar kenkia paviršių.

2. Lieti Šepetys Turėtojas: Jūs galite lengvai išplėsti ar atsiimti rankena pasiekti bet vietoje savo automobilio be lenkimo ar tempimo.Lydinio šepetys turėtojas Automobilių Duster nėra rūdžių ir užtikrina ilgaamžiškumą.

3. Minkštos Gumos Apsauga: Siekiant užkirsti kelią braižymo kūno ir padidina trintį, mūsų Automobilių Duster Šildomi turi 360°minkštos gumos apvadu, kuris pagerina valymo efektą ir daro savo automobiliui blizgesį.

4. Didelis Padengimo Plotas: Automobilių Dulkes Šepečiu tolygiai teptuku plokštė, formavimo tankus ir minkštas paviršiaus, kad gali išvalyti savo automobilį greitai ir kruopščiai.Inde nepriklausomo mos aic technologija užtikrina, kad šereliai nėra lengva nukristi

5. Kempinė su Rankena: Nes rankena, Išorė Automobilio Duster yra pagamintas iš kempinės medžiaga, tai yra patogu laikyti, prakaitas sugeriančios ir neslidus, šilti žiemą ir vėsūs vasarą, ir lengva valdyti.

Aprašymas:

Laikykite savo automobilį švarus ir blizga su šio automobilio duster šildomi.Ji turi teleskopinę padarinių pasiekti kiekvieną vietoje, ir prakaitas sugeriančios ir neslidžia rankena, lengvai rankena.Kad inde nepriklausomo mos aic dizainas padidina trintį ir apsaugo atšokusių dažų.Šis automobilis duster nulio nemokamai ir patvarus.

Techniniai duomenys: 1. Produkto Pavadinimas: Automobilių Duster"

2. Gaminio medžiaga: ABS, aliuminio lydinio

3. Produkto svoris: apie 860g, svorio laikymo dėžutė yra apie 150g

4. Pakuotės dydis: apie 60*14*11CM (23.62*5.51*4.33 coliai)

Produktų Sąrašas: 1*Automobilių Duster"

1*Automobilių Duster+1*Laikymo Dėžutė

Pastabos:

1. Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

  • Elemento Aukštis: 11cm
  • Elemento Plotis: 14cm
  • Elemento Ilgio: 60cm
  • Medžiagos Tipas: ABS + Aliuminio Lydinys
  • Prekės Svoris: 860g
  • Specialios Funkcijos: Universalus Duster Su Minkštos Gumos
  • Elemento Tipas: Kempinės, Šluostės & Šepetėliai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar