Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Trumpas Bob Perukas Šviesūs Ombre Nėriniai Priekiniai Perukai Moterims, Tiesiai iš Anksto Nupeštos 1b613 Spalvos Brazilijos Žmonių Plaukų Perukai Glueless Remy

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€229.20 €59.59
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k72866

Prekės Informacija

Plaukų Medžiaga

100% pirmojo spaudimo plaukus iš vieno donoro

Paskutinis

dar vienerius metus

Tankis

150%

Plaukų Spalva

Blondinė Spalva/ Rožinė / Mėlyna

Valsčiaus

pre-nupeštos,daugiau gamtos

Gali Būti Dažyta

taip

Dirželiai

reguliuojamas

Perukas Šukos

4 šukos viduje

Apimtis

22.5 cm,s tandard vidutinio

Nėriniai

Šveicarijos, vidutinio ruda

Nėriniai Srityje

Kompaktiškas 13X1x5

DUK&S Q: Kaip ilgai veikia, laivybos, paprastai imtis?Ir ar galiu naudoti GO.Dėžutę, pristatymo adresą?

A: Užsakymai laivas per 24 valandas.Mes siūlome Express pristatymas ( nemokamas pristatymas), kuris trunka 2-4 autobusų dienų ( 2-4 Bdays JAV, kiti yra 3-5 dienas )."Express Shipping apima UPS, DHL ir "Fedex".Ir jūs galite gauti pranešimą, po išvežti.

PASTABA: GO.Lauke nėra priimtas.Nereikia naudojates.Lauke kaip savo pristatymo adresą.Kitaip pakuotės negali būti suteikta.

Ir, jums reikia pridėti savo telefono numerį, jei byla laivybos info.Q: ar galiu ištiesinti / stilius plaukų su geležinis/curler?

A: Taip, visi plaukai, mes parduodame, yra pirmojo spaudimo plaukus, todėl jūs galite tiesinti / stilius, jis su geležinis/curler, ir jūs galite dažų, ji taip pat.Verta pažymėti, kad jums reikia atkreipti dėmesį į laiką.NEREIKIA Viršvalandžius.Q: turiu turėti PayPal sąskaitą, kad?Galiu naudoti kredito kortelę?

A: Ne, reikia turėti PayPal sąskaitą, kad būtų galima sumokėti Kreditine/Debetine Kortele tiesiogiai.Jeigu turite kokių nors mokėjimų problemų, prašome susisiekti su mumis.Q: koks dydis jūsų perukas dangtelis(Apimtis)?Ar galiu turėti didelė / maža?

A: Visi ištekliai yra standartinis vidutinio, tai yra 22.5 cm.Ir jis turi reguliuojamas dirželiai.Paprastai tai gali sutapti vadovas dauguma žmonių.Q: kokio tipo plaukų priežiūros produktai turėtų naudoti?

A : laikyti tai plaukai kaip jei ji buvo savo plaukų.

1, Naudoti gerą šampūną ir plaukų kondicionierių priežiūra plaukų.Svarbu, kad plaukai minkšti ir blizga.

2, Galite naudoti gelio arba purškalas plaukams formą suteikiančius produktus išlaikyti plaukų stilių.

3, Alyvuogių aliejus, bus geras pasirinkimas, siekiant išlaikyti plaukus sveikus.Q: Kodėl mano plaukai priauginimui vis susivėlęs?

A: Tai gali būti dėl sausų plaukų.Pls įsitikinkite, kad wash & būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, du kartus per savaitę būtų geriau.brazilijos mergelių plaukų Šukos plaukų, laikas nuo laiko.Tu gali eiti į savo stilistas kitus pasiūlymus.Q: Kaip ilgai tai gali tęstis?

A: Paprastai ji priklauso nuo jūsų metodas/lygio sveikatos priežiūros.Elgiamės kaip su savo plaukų ir imtis labai gerai prižiūrėti jį, tada paprastai jis gali tęstis ilgiau kaip 18 mėnesių.Q: Ar reikia mokėti mokestį?

A: Paprastai jums nereikia mokėti mokesčių, bet jei jūsų šalies muitinės yra griežtesni, jums reikės sumokėti tam tikrą pinigų sumą ir pareigas.Mes paprastai stengiuosi išvengti tarifų, jūs kaip mažas paskelbė faktūrą su sklypų, tačiau tai nėra 100%.Jums reikės mokėti muitus jei užsakymą dar mokesčiai, muitai.Q: Kaip man grąžinti mano užsakymą?Ir kiek galiu gauti grąžinamąją išmoką, jei grįžtu sklypo jau gavo ?Kurie moka už grąžinimo mokestis ?

A: Jūs galite siųsti laišką į mus, pavadinimas, kaip "Grąža + Užsakymo Numeris, + Priežasties", mes atsakymą ASAP.Jei nenorite, kad jūsų užsakymas /ar jums vieta negerai, kad/ ar nori, kad ilgesnis ilgis/ norėtumėte keistis užsakymą , jums bus sumokėti grąžinimo mokestį, ir, jei norite, kad grąžinamoji išmoka bus sumažinta 20$ iš savo suma (Laivybos Mokestis).PADĖTI PRIEŽIŪRA ir NAUDOTI Kaip skalavimo/rūpintis savo plaukų,/perukas?

1.Kai plauni plaukus, geriau šepečiu, ji pirmą kartą.Naudokite šiltą vandenį ir plaukų šampūno plauti du kartus.Tada įdėti plaukų kondicionierius tolygiai ant plaukų 5 minučių.Tada nuplaukite jį su vandens valymo.Plaukų kondicionierius yra labai reikalinga, kiekvieną kartą, kai jums plauti savo plaukus!Mes rekomenduojame naudoti aukštos kokybės plaukų kondicionierius.

2. Jei norite smūgis jūsų plaukai sausi, prašome smūgis iki 80% sauso, tada išlaikyti likusius 20% natūraliai išdžiūti, šiuo būdu ji saugo jūsų plaukus nuo džiovinimo ir garbanotas!

3. Kai jūs jaučiate, kad plaukai yra labai sausi, galima purkšti keletą plaukų aliejus.Tuo tarpu, kai jums plauti plaukų, galite įpilti šiek tiek plaukų priežiūros aliejus į šiltą vandenį ,ir įdėti į plaukų vidų, kad šiltas vanduo 10 minučių maždaug.Plaukai bus daugiau šilko ir švelnios, lyginant prieš.Bet mes ne rekomenduojame naudoti plaukų aliejaus kasdien.Nes plaukų aliejus gali padaryti jūsų plaukų sruogos, sausa ir sunku!

4. Jei jūs norite gauti savo plaukų garbanos atgal, geriau naudoti užspaudimo geležies curl plaukų pagal pradinį curl forma dar kartą!Kaip naudoti wig/plaukų?

1.Jei norite, kad jūsų perukas/plaukai atrodo natūralus/nuostabi, kaip mūsų post FB/IG, jūs turite geriau knyga profesionalus kirpėjas jį įdiegti.

2.Jei plaukai yra banguoti ar garbanoti stiliaus, mes don ' t pasiūlyti šukos ji.Jei turite, prašome šukos ji su rankomis arba plataus dantų šepetėliu švelniai.Stora dantų šepetėlis bus sugadinti plaukus, originalios formos ir kad ji gaiviuju ir jaučiasi raizginys!Visada prašome šukos plaukų galuose ir dirbti savo kelią iki.

3.Kai jūs dažo plaukus su balinimo milteliai, prašome kontrolės kartą per 5 minutes.Jei norite dažų jis su dažų grietinėlė, jums reikia kontroliuoti laiko per 20 minučių.Kitaip, plaukai bus sugadinta kremas, jei paliksite jį per ilgai ten.

Žymos: nėriniai perukas šviesūs ombre brazilijos žmonių plaukų, brazilijos remy šviesūs bob perukas, blondinė bob glueless nėriniai perukas.

  • Kepuraitė Dydis: Vidutinis Dydis
  • Nėrinių Spalva: Šviesiai Ruda
  • Ilgis: 12 inch
  • Spalva: Natūralios Spalvos, Blondinė Spalva
  • Medžiagos Klasė: Remy Plaukai
  • Bazinė Medžiaga: Šveicarijos Nėriniai
  • Nemokamos Dovanos: Perukas Bžūp, prabangus Dovanų Paketus
  • Tvarkymo laikas: Laivas per 24 valandas nuo apmokėjimo
  • Prekės Pavadinimas: RebeccaQ
  • Urmu Pirkti: 1Pcs/Daug
  • Mokėjimo: Afterpay, Debeto/Kredito Kortelės, Paypal
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Grįžta: Greitai grąžinamosios išmokos, pirkėjo apsaugos
  • Tinka Miršta Spalvų: Visos Spalvos
  • Tekstūra: TIESIAI
  • Žmogaus Plaukų Tipas: Brazilijos Plaukų

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar