Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

4G Wi-fi " Maršrutizatorių Nano SIM Kortelę Portable Wifi 4G USB Modemas Mini Pocket Hotspot Antena WIFI Dongle For PC Nešiojamas kompiuteris

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€43.07 €21.53
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k7027

Savybės:

1. Jūs galite lengvai naudoti ir keistis tinklo su šiuo WiFi dongle sukurti WiFi hot spot pasiūlyti "WiFi" signalą daugiau Wi-fi prietaisų, be plačiajuosčio ryšio reikia.

2. Tai yra patogu prijungti įrenginius su USB2.0 lizdas krovimo.Ir lemputė 4G belaidžio tinklo kortelė gali padėti jums aiškiai suprasti savo darbo statusą taip, kad jūs galite naudoti ją paprastai.

3. 4G WiFi Dongle galite greitis iki 150Mbps, idealiai tinka HD vaizdo transliacijos ir vvg-nemokamas internetinis , interneto naršymas, muzika, pokalbiai, internete, kt.Jis ateina su a SIM kortelės lizdas patogus naudoti.

4. KOMPIUTERIO WiFi adapteris yra mini dydžio, ir jūs galite lengvai atlikti jūsų " office krepšyje ar kišenėje.Ir ji gali būti stipri spartus ryšys visoje savo namuose.

5. USB WiFi dongle palaiko OS Windows XP11/10/8/ 8.1/7/"Vista", "Linux" Branduolys ir pan.Tinkamas KOMPIUTERIO, nešiojamuosius kompiuterius, išmaniuosius telefonus ir kt.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: USB wifi adapteris

Medžiaga: PET

Spalva: Balta

Gaminio Dydis: apie 2.6x1.1x8.7cm/1.02x0.43x3.43in

Produkto Svoris: apie 55g

Kiekis: 1pc

Pakavimo Sąrašas:

USB wifi adapteris*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sukurti WiFi Hot Spot: nėra reikalo jaudintis dėl problemų, kad elektroninis prietaisas nepalaiko tinklo signalą.Jūs galite naudoti šią belaidžio ryšio adapteris sukurti WiFi hot spot pasiūlyti "WiFi" signalą daugiau "WiFi" įrenginių be jokių plačiajuosčio ryšio reikia.

2.Indikatoriaus Lemputė: belaidžio ryšio adapteris, USB jungtį ir skirtingų spalvų indikatoriaus lemputės padėti jums aiškiai suprasti savo darbo statusą.Tai tikrai puikus pasirinkimas išplėsti wifi, skirtų jūsų prietaisui.

3.Vvg-laisvas Naudojimas: 4G, USB Wi-Fi adapteris naujinius jūsų WiFi greitis iki 150 Mbps vvg-nemokamas vaizdo įrašų transliavimo ir interneto ryšius.Ir ji ateina su SIM kortelės lizdą.

4.Platus WiFi Aprėptis: USB WiFi adapteris leidžia greitai greičio ir masto WiFi aprėptį visoje savo namuose.Kartu su savo mini ir nešiojamą dydį, jis leidžia vartotojui atlikti, prietaisas visur.

5.Plačiai Suderinama: belaidis WiFi adapteris KOMPIUTERYJE gali veikti "Windows" 11/10/8.1/8/7/XP, Linux 2.6.18-4.4.3 sistemų, ir dar daugiau.Tinka stalinio kompiuterio, nešiojamojo KOMPIUTERIO, išmaniojo telefono ir pan.

  • Produkto Tipas: Sim Korteles, Adapteriai
  • Suderinamos Prekės: "Apple ""iphone".
  • Modelio Numeris: Usb wifi adapteris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar