Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Retro Lauko Kempingas Lempa Nešiojamų Villa Žibintų Lauko Kempingas Žibintai Įkrovimo Vintage Photo Rekvizitai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€119.43 €69.27
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k6451

Palaipsniui Tolygus Reguliavimas: Su progressive tolygus pritemdymo funkcija, galite nustatyti ryškumą, sukurti puikią atmosferą bet kokiai progai.

Įkrovimo Kempingas Žibinto: įmontuotas didelės talpos įkraunamas akumuliatorius ir tipo c sąsaja padaryti tai, apie 2,5 valandos visiškai nemokamai, suteikiant 4.5-72 valandų nepertraukiamo naudojimo.Daug galios tiekimo būdų, kaip leidžiama: nešiojamų šaltinis, maitinimo kištuko, ir USB sienos kištukas.

Patvarus ir IPX5 atsparumas Vandeniui: Pagamintas iš aukštos kokybės metalo ir ABS, tai gali apsaugoti nuo vandens purslų iš visų kampų, todėl puikiai kaip lauko žibintų, dėl lietaus ar sniego dienas.

Lengva Nešiotis ir Naudoti: aukštos kokybės metalo kabliukas leidžia lengvai atlikti ir pakabinti, galite pakabinti ant medžio, palapinė, arba prie sienos arba padėti ją ant stalo, arba ant žemės, kai esate žvejyba, kempingas, Žygiai, arba kiti.

Universalus ir Praktiškas: Šis retro stovykla šviesos taip pat tarnauja kaip avarinis šviesos šaltinis, apdaila, ir lempa.Tai būtina turėti bet stovyklaviečių ar lauko entuziastas.

dydis: 80 x 67 x 130mm

Medžiaga: ABS+Metalas

spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

1 x kempingas lempa

1 x usb kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar