Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Gipskartonio apvijų įrankis sienų dažymo įrankiai, Gipso kartono plokščių, Grindų Statybos Apdailos Sandarinimo Sandūrų Tvirtinimo Bendras Priemonė, gipskartonio

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€51.53 €36.07
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k6250

Gipso kartono Bendra Priemonė-Gipso kartono Purvo Platintojas ir Sandarinimo Bendras Statybos Rinkinys-rankiniai Puošybos Rinkinį su Grįžtamasis Vidinis Kampas Volai-Dešinės/Kairės Pusės Dvigubo Veikimo

[Įprastas statybos]: išvalyti sąnarius, gipso kartono, užpildyti jungtis su sandarinimo pasta, tada supilkite balta latekso ir naudoti įrankius, laikytis bendros juosta centro bendras.Juosta aplikatorius baltymus ir juosta, žirklės, taip pat tinka vidinių kampų, briaunų, ir visų rūšių pertvaros ir sienos.

[Sutaupyti laiko ir efektyvumo]: Greitai pakeisti vidinis kampas aplikatorių varantys gali būti lengvai panaikinami pagal plokščias aplikatorius rato.Volelio konstrukcija yra paprasta naudoti, kuri ne tik taupo laiką, bet taip pat gerina darbo efektyvumą.

[Reguliuojamos dvigubos rankenos diržas]: Naudokite vieną ranką ant kiekvienos pusės.Su praktinius ergonomikos principais, galite dirbti visomis kryptimis.Vengti lenkimo atgal, be to, siekiant užtikrinti vienodą rezultatus, juosta aplikatorių ir pynimo peilis taip pat turi kamšalu rankenos tikslią ir malonus darbas.

[Patvarus]: patvarus polikarbonato kėbulo pašalinami įlenkimai, užsienio objektai ir išlenktas dalių, ir taip išplėsti paslaugos gyvenimą.

[Darbo principas]: ①Loosen sandarinimo juostos viduje pirtis; ②Pour junginys į jį; ③Start užpildyti pertvaros; ④Use plokščiu peiliu supjaustyti siūlės; ⑤Use didelis įrankių, kaip kampe ir pamačiau, įrankių, kaip Kampe.

Žymos: automatinis gipso apvijų įrankiai, gipskartonio apvijų įrankis greitai, "amazon" gipso apvijų įrankiai, gipskartonio remontas, dažymas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: plastikiniai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar