Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Vittoria 700C Dviračių Padangų RUBINO PRO Grafeno 2.0 3C 700x 25C 28C 150TPI Corsa N. TEL 700x 26C 28C 200TPI Cycing Kelių Dviračių Padangos

    (1.00) 5.00
(0 Atsiliepimai)

€40.95 €34.81
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k61644

RUBINO PRO mėgėjų lenktynių ir mokymo

Sukurta intensyvaus mokymo, tai vienodai tinka lenktynių renginius.Su Rubino Pro grindžiamas standartinėmis Rubino platformos, naudojant tą patį išskirtinį 3C Grafeno junginio struktūros, ilgas tarnavimo laikas, punkcija apsaugos ir aštrių tvarkymo bruožai, bet pakaitalai lankstymo granulių medžiagos, mažesnis svoris.Su Rubino Pro ilgą laiką buvo mėgstamiausia tiek mokymo ir lenktynių, ir be to Grafenas technologijų junginiai, yra labiau universalus nei bet kada!

Greitis ir patikimumas lenktynininkų siekti naujos veiklos rezultatų lygis

Corsa N. EXT yra įdomi nauja, be Corsa šeimos.Siekiant patenkinti reikalavimus entuziastas dviratininkų, kurie laikrodis iki mylių ilgas ir sunkus savaitę važiuoja, Corsa N. TEL sujungia Vittoria tai neprilygstamas žinių lenktynių rezultatus su patvarumo ilgalaikio korpusas iš nailono, kuris naudoja unikalią Silicio ir Grafeno junginys, skirtas pagerinti geležinkelių efektyvumą, sukibimą ir ilgiau dėvėti-gyvenimą.Padidinti punkcija apsaugos, centrinėje korpuso funkcijos 3 sluoksniai nailono, taip pat papildomą punkcija apsaugos diržas.Corsa N. EXT yra pirmasis kelių lenktynių padangų funkcija QR Kodas atspausdintas ant padangų karšto pleistras - lengvą prieigą prie naudingos techninės informacijos apie padangų.

  • Dydis: 700C
  • Naudoti: Kelių Dviračiai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: kelių dviračių padangos
  • Modelio Numeris: RUBINO PRO/Corsa N. EXT

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar