Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Įkrovimo Viršįtampių Apsaugos Plug Nešiojamų 30A RV Viršįtampių Apsaugos Plug RV Galia Monitorius Su Patikima Traukti Rankenėlės

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€126.69 €63.34
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k59408

Aprašymas:

Surge Protector yra nešiojamas, atsparus vandeniui, ir anti-vagis.Jis fiksuoja būklės surge protector ir patikrina statusą energijos tiekimas prieš naudojimą.

Specifikacija:

Maksimali srovė: 30A

Įėjimo įtampa: 125V, 60HZ

Maksimali galia: 3750W

Apsaugos nuo viršįtampių reitingas: 2100 J

Kištuko tipas: NEMA TT-30P / NEMA TT-30R

Eksploatavimo temperatūra: nuo-35C iki +110C

Pakavimo Sąrašas:

1*RV Surge Protector

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, yra spalvų skirtumai produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra leistinas dydis.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Naudoti: RV surge protector ' s kištukas yra suprojektuoti su ergonomiškos vairo rankenos saugiai ir lengvai įterpimo ir šalinimo, teikiant patikimas ir mažai žalos ir mažo lenkimo sąsaja, jūsų energijos šaltinis.

2.Apsaugos ir Aptiko: Mūsų Smart Surge Protector yra portable RV surge protector, su papildoma integruotas poliškumas testeris.Vidinė apsauga nuo viršįtampių indikatorius įrašus būklės surge protector.Be to, poliškumas testeris patikrina statusą energijos tiekimas prieš naudojimą.

3.Pilna Apsauga: Užtikrinti papildomą apsaugą, kai prietaisas yra prijungtas prie elektros tinklo.Plug and play, nereikia instaliuoti.Specialiai poilsinių transporto priemonių naudojimą.Mes taip pat įrengti jums su anti-theft kabelinė užraktas, įsitikinkite, kad jūsų surge protector, neleidžia pasiklysti.

4.Atsparus oro sąlygoms Dizainas: Šį surge protector, skirta vandeniui, skirtas apsaugoti grandinę nuo lietaus, vėjo, sandstorms.Išsamiai dangtelis yra geras dizainas, siekiant sumažinti riziką trumpojo sujungimo ar gaisro.

5.Optimizuotas Kokybės: Pagaminti iš aukštos kokybės gumos ir gryno vario medžiaga, surge protector, turi būti puiki apsauga jūsų RV diagnostikos LED, atviros grandinės, atvira, neutrali ir atvirkštinio poliariškumo nustatymą, miswiring nuoroda, ir viršįtampių gedimus nurodyti.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar