Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Veralove Rožinė Reikalas Porą Tiktų Pasiekė Atvartas Vieną Mygtuką Jaunikis Tuxedos Vestuvių Kostiumas Vyrams Nustatyti Užsakymą(Striukė+Kelnės)

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€103.93
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k57769

Tik viena Moteris Kostiumas,jei norite, kad vyrų stiliaus,pls cilck:

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Mes gamyklos tiekėjas ir 24 valandų internete .Jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu , norinčių jums malonu apsipirkti .

Mes galime padaryti standartinio dydžio kostiumai ir pasirinktinis dydis tinka, jei norite, standartinio dydžio kostiumai ,galite pasirinkti stilių, jums norėjo, ir priimti jūsų užsakymą .jei norite custom size kostiumai .turime makesure matavimus ir spalvų ,galite išmatuoti savo kūną pagal šią nuotrauką.tada jūs galite rašyti juos į pastabą, kad arba jūs galite spustelėti Pranešimą Pardavėjas siunčia visus matavimus, ir spalva man, kai jums padaryti jūsų užsakymą .

(Pastaba: kaklaraištis ar peteliškė kaip numatytąjį paveikslėlį , ir tik vientisos spalvos , todėl kai kurie kaklaraištį ar peteliškę gali ne 100% pačią nuotrauką.prašome suprasti.

Kaip matuoti kūno dydis:

Dydžio vienetas: centimetrų arba colių

1 .iškirptė=? 2 .pečių=? 3 .rankovės=? 4 .armhole=?

5 .riešo=? 6 .krūtinės=? 7 .pilvo=? 8 .juosmens= ?9.hip -=?

10 .striukės ilgis=?11.kelnės ilgis=?12 .šlaunies=?

13 .aukštis =? 14 .masė=? 15 .norite kostiumas color=?

Standartinio Dydžio Diagramos:

(dydis diagrama yra drabužių dydis,klaidos 1--3cm ,jei ji netelpa jūs galite ieškoti priemonė nuotrauką

pasakykite man 14 kūno matavimai,mes galime pagal užsakymą pagaminti jums,

Aš rekomenduoju užsakymą pagaminti yra geriausias ir daugiau jums tinka)

(1cm =0.4 colių 1inch=2,54 cm)

Kostiumai Spalvų paletę :(galite keisti kostiumai spalvų)

KLIENTŲ PASITENKINIMAS

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.MOKĖJIMO

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Klaipedossokiuakademija.lt, tokių kaip kreditinės kortelės, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Klaipedossokiuakademija.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.PRISTATYMAS

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.ATSILIEPIMAI

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Žymos: kostiumas pasiekė atlošas.

  • Priekiniai Stilius: Butas
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Drabužių Ilgis: Reguliariai
  • Tikrasis Vaizdai: Taip
  • Uždaryti Tipas: Viena Breasted
  • Prekės Pavadinimas: shinesia_zoe
  • Naudojimas: Jaunikis Dėvėti
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Stilius: Modernus
  • Ziajać Uždarymo Tipas: Mygtukas Skristi
  • Audinio Tipas: Satin
  • Elemento Tipas: Kostiumai.
  • Modelio Numeris: 111705

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar