Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Silikono Dušo Antgalis Langams, Dušo Antgalis Langams, Balta Su Laikikliu, Be Gręžimo, Dušas Valytuvų Dušo, Vonios Kambarys, Veidrodis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€14.75 €11.06
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k57439

Dušo antgalis langams daro valymo blizgantys paviršiai vėjas ir nepalieka jokių likučių.Jūs gaunate visiškai sausas ir švarus rezultatus.

Lengva įdiegti, mūsų silikono dušo antgalis langams nereikia jokių sudėtingų diegimo.Plius, lankstus silikoninis laidas yra įtrauktas lengvai atšoka ir reattachment - tai lengva nuimti.

APSAUGO nuo VONIOS kambarys ŽALA: Mūsų dušo antgalis langams turi saugiai net esant drėgnoms sąlygoms.Jei dušo antgalis langams netyčia nukrenta baldai, neslidus silikono padengti ir smūgius sugeriančios medžiagos gali veiksmingai užkirsti kelią žalos.

Stilingas Dizainas: Mūsų dušo grandiklis žavi savo patrauklios aukštos kokybės dizainas.Besiūlių statybos apsaugo nuo pelėsių susidarymo vietos ir užtikrina higienišką aplinką, kuri gerina sveikatą, ir savo namuose.Rankena yra padengtas už saugų sukibimą ir patogus naudoti.

Spalva:Balta

Medžiaga:Silicio dioksido gelis

Pakuotės Turinys:

1 * Dušo Antgalis Langams

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Bakstelėkite skylę: 2 Skylės
  • Spary Tipas: Horizontalus
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar