Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

10vnt Helovinas Modelis Pieštuku Liepų Pieštukai Ekologiškų Rašymo, Rašikliai Halloween Party Džiaugtis Dovanos Vaikams (modelis atsitiktinai)

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€4.36 €0.46
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k5214

5632

Šis punktas apima 50pcs pakankamai pieštukai truks visus mokslo metus ilgai.Šie pieštukai yra puikus klasėje pasirinkti turėti apdovanojimų vertus apdovanoti studentai atsitiktinai gerumo, gero elgesio ir daugiau.Stock šie pieštukai savo mokykloje, parduotuvėje, arba ranka juos, moksleiviai, mokytojai, tėvai, ir savanoriai.

Savybės

- Spalva: Atsitiktinė Spalva. - Medžiaga: Liepų. - Dydis: 19.00X0.72X0.72cm/7.47X0.28X0.28inch. - Pieštukai būna įvairūs įdomus spalvų ir Helovinas teminius projektus. - Šie pieštukai yra puikus pasirinkimas, norint turėti apdovanojimų vertus apdovanoti studentai atsitiktinai gerumo, gero elgesio ir daugiau. Akcinė šie pieštukai savo mokykloje, parduotuvėje, arba ranka juos, moksleiviai, mokytojai, tėvai, ir savanoriai. - Terminio perdavimo spausdinimo be plastiko.Ryškus ir gana modelius su lygaus paviršiaus. - Puikiai, kaip Helovinas, dovana vaikams, ir draugams, kurie mėgsta rašymo ir piešimo.Pakavimo sąrašas

10x Pieštukai

  • Korpuso Medžiaga: Mediena
  • Švino Kietumas: HB
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: KOQZM
  • Pakuotė: nustatyti
image

Vartotojas

5
2023-09-16

“Gauta 10 Harees, bet jie visi black & ne spalva kaip nuotraukoje, jie yra juokingi su mažai vaiduokliai, skeletai, be to, norint pradėti Halloween dovanų maišeliai ”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar