Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Dulkių Maišeliai Rowenta Silence Force 4A ZR200520 ZR200720 Ro64xx Dulkių siurblys Filtro Bolsa De Basura Parkside Bpfire

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€28.96 €19.98
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k5198

Sveiki Draugas,

Sveiki atvykę į mano parduotuvėje!!!

100% Suderinama - 15 Pack Dulkių siurblio Maišeliai Rowenta Higienos+ ZR200520 / ZR200720 / FilterClean R15m / Sūkurinė R39 - Už Rowenta Kompaktiškas Galia, Tylos Jėga 4A, Tyla Jėga 4A Kompaktiškas, X-Trem Powe iš RO390 serija. 0 - RO3 999, RO6300 - RO6399, RO6400 - RO6499, RO6800 - RO6899 (RO64xx, RO63xx, RO68xx, RO39xx).Su šiuo pirkimu jums sutaupyti pinigų ir papildomų pastangų, palyginti su perkant naują filtro maišeliai individualiai.

Didelio Efektyvumo Filtras ir Kokybės Medžiagas: dulkių siurblio maišelį Rowenta kompaktiškas galia paprastai susideda iš 6 sluoksnių bauda pluošto filtras ir neaustiniai audiniai, patvaresni.Didelio tankio audinys užtikrina, kad Tyla Jėga dulkių maišelis yra labai patvarus ir neturi gauti pradurta aštrių atliekų viduje.Svarbiausia Tyla Jėga Kompaktiškas maišeliai Rowenta gali pašalinti 99% teršalų ir padeda išvengti antrinės taršos veiksmingai.

[Patobulinta automatinio uždarymo projektavimo] Ypatingai higieniška pakeisti dulkių maišelį, nes atidarymo dulkių maišelis užsidaro automatiškai, kai pašalinti krepšys (automatinė uždarymo sistema).Tai apsaugo nuo dulkių debesys.Šis patobulintas sandarinimo technologija ir aukščiausios kokybės medžiagų, siekiant sumažinti riziką, nutekėjimų ir lašų iki 33%.HEPA filtras kokybės dulkių siurblio maišeliai yra dulkes lėtai ir išlaikyti siurbimo galia ilgiau veiksmingai apsaugoti jūsų dulkių siurblys.

Didelė Talpa: Premium-Vakuuminiai Maišeliai Rowenta Higienos Plius ZR200520 didelės vidaus erdvės.Šis maišelis užtikrina optimalų oro srautą ir suteikia savo dulkių nuosekliau siurbimo galia, net tada, kai maišelis yra beveik pilna.Leidžia valyti lengviau.Be to, didelės talpos padeda išvengti užsikimšimo X-trem Galia maišelį ir prailgina jos tarnavimo laiką.

[Priežiūra]Mes siūlome 10 kišenėlės už Rowenta Higienos + ZR20052. Už geriausius rezultatus savo dulkių siurblys, rekomenduojama pakeisti atsarginių dalių kas 6 mėnesius, priklausomai nuo to, thefrequency naudojimo.

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:neaustinis audinys

Pakuotės Turinys:

15 x Dulkių Maišeliai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto vaizdai ir aprašymas, tik nuorodos tikslas, todėl prašome žr. skyrių " gaminti.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Klaipedossokiuakademija.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Mus

Mes paramos Didmeninė/Drop Laivyba Užsakymo

*** Drop Shipping užsakymą, prašome pastaba"Lašas Laivybos Tvarka" , mes jo prioritetus.

*** Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite klausimų apie mūsų produktus , prašome nedvejodami kreipkitės į mus iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Po pardavimo Paslaugos

* Esame Patikimas pardavėjas.

* Profesinės po pardavimo paslaugas mūsų klientams.

* Jeigu yra bet kokių klausimų dėl užsakymo, prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, spręsti problemas už jus.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.

3. Laukiu jūsų penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Ačiū!

  • Galia (W): 50W
  • funkcija: Šlapias ir Sausas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Cikuso
  • Įtampa (V): 220V

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar