Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Įrašo Bžūp Šviesos Praktinių Žibintas 5 LED naktinė Žvejyba Šviesos Lempos Skrybėlę Šviesos riba, Kempingas, Žvejyba, Mini Žibintuvėlis Lauko Ligh

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€0.34 €0.19
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k51090

Savybės:

1. Lengva Valdyti: Prisitvirtina prie dangčio, teikiant labiausiai patogi laisvų rankų įranga, šviesos šaltinis.Su lengva valdyti maitinimo jungiklis ir mažo dydžio, dizaino, clip-on cap šviesos prisitvirtina prie kraštų, labiausiai kepurės su skydeliai arba šalmai sekundės, arba taip pat gali būti naudojamas kaip kišeninis žibintuvėlis.

2. Super ilgas laiko šviesa: Super bright white 5-LED šviesos iki 100 000 valandų šviesos.Svarbu kraštų hat arba pagal bet kokią skrybėlę su klipą.Lengva įdiegti, puiki medžioklė, žvejyba, kempingas, žygiai.

3. Patvari medžiaga: Pagaminti iš vandeniui ir atsparus oro derva, ši riba šviesos yra kietumas omenyje, jis gali būti naudojamas ilgą laiką, ir paprasta snap operacija suteikia jums gero naudojimo patirtį.

4. Ultra light: kepurės snapeliu savybės kompaktiškas, lengvas, kompaktiško dizaino, suprojektuoti, kad atlaikytų ekstremalių sąlygų ir naudojimo.Todėl nėra apkrovos, kai nukirpti ant kepurės, jums nebus net nejaučia svorio į galvą.

5. Plačiai taikoma): Šis vandeniui atsparus šviesos, ryškus pakankamai darbo, namų ar naudojimas lauke, ypač tinka kempingas, medžioklės, žvejybos, mašinų priežiūra, naktį, pėsčiomis ar avarinių situacijų.

Aprašymas:

5 super ryškus Led, prie dangčio, būtu patogi laisvų rankų įranga, šviesos šaltinis.LED lempos iki gyvenimo trukmę iki 100000 valandų, ir yra beveik jokios reikia apsvarstyti galimybę pakeisti lempas.Šis LED šviesos bžūp skirta dviračiu, bėgiojimas, kempingas, žygiai, ir bet kuriuo metu jums reikia.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: LED Lempos Cokolis

Medžiaga: ABS

Šviesos: 100LM

Kiekis: 1pc

Pakuotė:

1 vnt * Skrybėlę Įrašo Šviesa

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Elemento Tipas: Priekiniai žibintai, LED Lempos Cokolis
  • Sniegas: 100lm
  • Kiekis: 1pc
  • Prekės Pavadinimas: ICOCO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: ce
  • Spalva: Juoda
  • Medžiaga: Abs

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar