Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Motociklo Šalmas, Užraktas Plieno Kabelis Bagažo Mašina Saugumo Kūdikių Anti Lock Šalmas Dviračių Vagystės Užrakto Vežimėlis Nešiojamų Automobilių N5H3

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€3.53 €2.12
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k5041

SAVYBĖS:

1. VAGYSTĖS ATGRASYMO - Išlaikyti sąžiningi žmonės, sąžiningas,Kai mes esame, dviračių kelionės, mini nešiojamieji kabelinė užraktas yra gera galimybė šie greitai sustoja ( paimti kai kurie kavos arba sustojęs, arba patraukti važiuoti miltai ),kuri yra užtikrinti kelių dviračių ekskursijos sustoja.

2. Lengvas IR PAPRASTAS NAUDOTI-nešiojamų kabelinė užraktas yra tik 76g, jį lengva nešiotis ir naudoti.Paspaudus mygtuką atitraukimo lengvai kabelis .

3. LABAI UNIVERSALUS - kabelis užrakinimas yra geras tikslas dėl bagažo, šalmas, dviračiams, ginklai, darbo priemonės, piniginės, durų, vartų, ir daug kitų elementų saugus.

4. PUIKUS DIZAINAS - Puikus karvių dizaino ir patvarus, Sustiprintas ABS lukštais, užraktas kūno ir užrakto cilindras yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, kurios yra patvarios ir atsparios korozijai.

5. LENGVA ATSTATYTI COMBO - iš Naujo jūsų individualių angliavandenilių lengvai bet kuriuo metu, su mūsų trijų-skaitmeninį kodą.Re-programable užraktas leidžia lengvai pakeisti savo combo ir apsaugoti savo daiktus.

SPECIFIKACIJOS

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Svoris: 50g

Dydis: 70*58*21.7 mm/2.76*2.28*0.85 į

PAKUOTĖ

1 * Anti-theft Teleskopinis Laido Užraktas

PASTABA

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Spalva: Juoda
  • Modelio Numeris: Šalmas, Apsauga Slaptažodžiu
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar