Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

50g O-Žiedas Silikoninis Tepalas Maisto kokybės Antspaudas Tepalas Silikoninis Tepalas Maišytuvai Akvariumo Filtras Bake Geras Lygumą

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€16.58 €8.29
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k4586

Aprašymas:

Pagamintas iš maisto kokybės silikono tepalas, O-Žiedas Tepalas bus ne ardo susisiekti su metalo ir ne metalo medžiagos.

Silikono tepalas yra specialiai sukurta, kad tarpiklio žiedas tepti.

Gali būti naudojamas tepimo ir sandarinimo dušo, maišytuvai, O-žiedai, tualetas, tarpikliai, riebokšliai, ir žibintuvėlis.

Specifikacija:

Pavadinimas: O-Žiedas Tepalas

Nr.: 6502

Grynasis Svoris: 50g

Ingredientai: Maisto kokybės silikono tepalas

Pakavimo Sąrašas:

1* Silikoninis Tepalas Tepalo

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukštos kokybės Medžiaga: Pagaminti iš maisto kokybės silikono tepalas, mūsų silikono maišytuvas tepalas yra bekvapis ir saugus naudoti.O-Žiedas Tepalas bus ne ardo susisiekti su metalo ir ne metalo medžiagos.

2.Gerus Rezultatus: Šis Silikono Maišytuvas Tepalas funkcijų geras lygumą ir mažas trinties koeficientas.O-Žiedas Tepalas gali atlaikyti aukštas ir žemas temperatūras nuo -50 iki 230 laipsnių.

3.O-Žiedas Priežiūra: maisto kokybės silikono tepalas gali būti naudojamas įvairiems O-žiedas priežiūra akvariumo filtras bakas/anglies dioksido ir kt.).Silikono tepalas yra specialiai sukurta, kad tarpiklio žiedas tepti.

4.Plačios Taikymo: Silikono Tepalas, Tepalas gali gerai dirbti, maišytuvai, O-žiedai, žibintai, tarpinės, dušo ir tualeto tarpikliai.

5.Kokybės Užtikrinimas: Mes suteikti jums puikus aptarnavimas po pardavimo.Jei pastebėsite kokių nors problemų, tokių kaip sugedęs ar pažeistas dalis prieš ar po naudojimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes jį jums tinka.

  • Modelio Numeris: O-Žiedas Tepalas
  • Prekės Tomas: 50g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar