Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Imtuvas Duslintuvas Pagalvėlės 5-Piece 2-Colių Gumos Kablys Imtuvas Pagalvėlės Reguliuojamas Duslintuvo Trinkelės Suteikia Pagalvėle Ir Pašalinti

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€17.17 €8.58
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k437708

Kablys Imtuvas Duslintuvas Pagalvėlės yra ilgaamžiai ir nėra lengva sulaužyti.Jie sumažina triukšmą ir vibraciją iš labiausiai priekabos vilkimo įtaisai, įskaitant goosenecks.Lengva įdiegti nereikia jokių įrankių.Įvairias funkcijas: apsaugo kablys, užkirsti kelią rūdžių.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kablys Imtuvas Duslintuvas Pagalvėlės

Svoris: apie 230g

Dydis:

Vidinis Skersmuo: apie 2 colių/5.08 cm

Išorinis Skersmuo: apie 3 cm/7,62 cm

Storis: apie 0,5 cm/1.27 cm

Pakavimo Sąrašas:

5* Kablys Imtuvas Duslintuvas Pagalvėlės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Prabangus Apdailos: Mėgaukitės triukšmo-laisvai ir patogiai vilkimo patirties su šia kablys imtuvas duslintuvas trinkelėmis.Jis yra pagamintas iš guminės medžiagos, kuri gali pasipriešinti iki 4M pa ir dėvėjimosi ir plyšimo, todėl jis yra patvarus ir tvirtas.Ji taip pat puiki kokybė už imtuvą.

2.Siūlome Keletą Privalumų: Tai kablys imtuvas duslintuvas pagalvėlės suteikia pagalvėle ir pašalinti barškėjimas, kai jūs vilkikas.Jie taip pat sumažina triukšmą ir trintį, kuri gali trukdyti jūsų kablys ir priekabos iš nusidėvėjimui greitai.

3. Plačiai Naudoti: Jums patiks, sklandžiau ir tyliau važinėti su šios trinkelės, Duslintuvo Gumos Padas yra užkirsti kelią buferiai nuo pataikyti galiniai imtuvai, kablys kamuoliukus iš pataikyti priekiniai laikikliai, ir sumažinti triukšmo ir vibracijos, montavimo labiausiai 2-colių priekaba imtuvai, įskaitant 5-ratų, svorio paskirstymo kabliukai, segtukai, goosenecks, ir daugiau.

4.Lengva Įdiegti: Šis kablys imtuvas duslintuvas mygtukai daro savo važiuoja tyliai ir sklandžiai.Jūs galite įdiegti ir naudoti jį lengvai bet 2-colių kablys imtuvas.Tai užtruks tik kelias sekundes tai padaryti.Padas yra 3 cm išorinis skersmuo 2 cm vidinio skersmens ir 0,5 cm storio.Tai patvarus ir patogus naudoti.

5.Praktiškas Rinkinys: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tai kablys imtuvas duslintuvas pagalvėlės pristatyti išskirtinis ilgaamžiškumas ir atsparumas dilimui.Jie pagalvėlė imtuvas ir vilkimo kablys, pašalinti triukšmo, kai jūs gniūžtės kamuolys skliausteliuose ar dalintis savo kasdienių poreikių su draugais ar šeima.Jie tinka labiausiai priekabos vilkimo įtaisai ir būna 5-gabalas iš viso pak.

  • Elemento Ilgio: 15cm
  • Prekės Svoris: 230g
  • Elemento Plotis: 10cm
  • Maksimalus Svoris Rekomendacija: 1,0 kg
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Aukštis: 1cm

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar