Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

"Ford S-Max, Galaxy Rankinio Stabdžio Svirtis Atleiskite Mygtuką, Automobilių Stovėjimo Aikštelė, Parkas, Stabdžių Kabelis

    (1.00) 5.00
(0 Atsiliepimai)

€16.10 €11.27
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k40500

"Ford S-Max, Galaxy Rankinio Stabdžio Svirtis Atleidimo Mygtuką Stovėjimo Vertus Parkas Stabdžių Kabelis

Tinka:

"Ford Galaxy MK3 2006-2015

"Ford S-Max MK1 2006-2015

Susijęs dalis numeriai: 1827879, 1502369, 1815010, 1827881

Dėl rankinio stabdžio svirtis neatleidžia, kai paspaudus mygtuką

Tai yra bendras kaltės dėl šių transporto priemonių rankinio stabdžio atleidimo mygtuką, kad nepavyks taip, kad rankinio stabdžio svirtis negali būti paleistas.Įprastas simptomas yra tai, kad atleidimo mygtuką galima stumti, bet svirtį neatleidžia.

Taip yra dėl kabelio fotografuoja per šį rankinio stabdžio svirties mechanizmas.Plonas kabelis eina iš spyruoklinių mygtuką reketas, apie mechanizmą, kad svirtelę, šis kabelis yra per plonas taikymo ir veikia aplink stora sulenkti.Neišvengiamai kabelis nešioja šioje vietoje ir snaps.

Iki šiol vienintelis sprendimas buvo pakeisti visas mechanizmas, tai yra labai brangus ir, galų gale turi tą patį dizainą kabelis.

Mes matėme ir kiti pardavėjai siūlo kabelis lygiai toks pats kaip OEM dalis.OEM dalis, yra paduodama į vietą, tada specialus įrankis yra naudojama sukurti sustabdyti pabaigos.Šių OEM kopijuoti kabeliai yra labai sunku pritaikyti, nes jie turi sustabdyti galo įdiegta, todėl kabelis negali būti šeriami.Mes niekada sėkmingai įdiegta viena.

Įdiegti mūsų pagerėjo deign kabelis ir atkurti spaudai rankinis stabdis

Mūsų patobulintas dizainas nerūdijančio plieno kabelis gali būti įdiegta į remonto išleidimo funkcija, kai nereikia pakeisti visas rankinio stabdžio svirties mechanizmas yra didžioji sąskaita.

Mūsų dalis yra visiškai naujos konstrukcijos, pagerintas dizainas, kad pakeisti skaldytų laidas kur kas lengviau, nei bet kada anksčiau.Mūsų kabelis yra storesnis žaizdos, nerūdijančio plieno kabelis.Šis kanalai, per mechanizmas, mūsų tikslumo CNC naudojami stop pabaigos dalis, leidžianti keisti kabelis būti lengvai įdiegtas atkurti visą funkcija rankinio stabdžio svirtis.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar