Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Maišytuvas Pratęsimo Kriaukle Žarna Pratęsimo Reikmenys, Žarnos, Jungiamosios Detalės, Virtuvės Bakstelėkite Pratęsimo Daugkartinio Naudojimo Laistymo Žarnos Jungtis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1.01 €0.40
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k375932

Šis Vandens Skirstytuvo Jungtis yra pagaminti iš pakartotinai komponentai, paprastas surinkimas ir nemokamai ardyti.Jūsų maišytuvas ir žarna yra susiję, todėl griežtesnė ryšiai ir didesnis darbo našumas.Bet sodininkystės entuziastai bus meilė šią sprendimas!

Specifikacija:

Pavadinimas: universal jungtis

Naudojimas: maišytuvas adapteris

Medžiaga: PP/PVC

Taikoma: paprastas maišytuvas, retro maišytuvas

Pakavimo Sąrašas:

1* Maišytuvas Connecto

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Neįvykdyti Gaminys: aukštos kietumas ir kruopštus kūrinys, šis maišytuvas jungtis nėra lengva nukristi arba sulenkti.Ji negali atsispirti šalčio ir aukšto slėgio, užtikrinant, lengvas montavimas ir ilgą tarnavimo laiką.

2.Lengvas Montavimas: Supaprastinti maišytuvas įrenginių su mūsų Jungtis vidaus guminis žiedas, kuris gali būti lengvai pašalinta naudoti labiausiai maišytuvai ir greitai išmontuoti didesnes.Tvirtas ir laiko taupymas be jokio vargo santechnikos darbai!

3.Gerai Padarė: Šis maišytuvas jungtis yra daugkartinio naudojimo, pagaminti iš medžiagos, kuri nėra lengva nukristi, leidžia jums įdiegti greitai ir lengvai.Ji turi platų panaudojimą ir yra tvirtos ir ilgaamžės medžiagos.

4.Veikia Lengvai: maišytuvas jungtis yra lengvai taikomas su jos patogioje twist-ir-connect " funkciją, kuri užtikrina sandari ir drip-nemokamai prisijungti.Jo patogus dizainas leidžia puikiai tinka prijungti prie bet kokios standartinės maišytuvas be vargo.

5.Išsaugoti Darbo: Maišytuvas Jungtis aštuoni-letena atskyrimo konstrukcija užtikrina stora fiksacijos su daugiau taupantis ir griežtesnė rankena.Mėgaukitės patogiu nuotėkio ir drip-nemokamai vandentiekio operacijas šis naujoviškas produktas.

  • Modelio Pavadinimas: Maišytuvas Jungtis
  • Medžiagos Tipas: PP/PVC
  • Prekės Svoris: outer 2.0cm
  • Specialios Funkcijos: Kriaukle Žarna Pratęsimo Priedai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Skersmuo: inner 1.5cm

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar