Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilio Įbrėžimams Šalinimo Automobilių Scratch Remover Automobilio Įbrėžimams Remontas, Skysčio Sukama Korekcija Dažų Scratch Remover Atkurti Dažų Aiškumo

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€7.78 €3.89
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k355725

Aprašymas:

Durų rankenos bumbulą nagu įbrėžimų, nedideli dažų įbrėžimai, ir poliruoto dažų swirls galima suremontuoti automobilio įbrėžimams remonto skysčio.

Savybės:

1. Automobilio įbrėžimams remonto skystis gali būti naudojamas ant bet kokios spalvos transporto priemonės, bet įsitikinkite, kad jūsų automobilis yra nemokamai padengti kristalai arba dažų apsaugos.

2. Automobilio įbrėžimams remonto skystis gali įbrėžimų remontas, nepažeidžiant originalios automobilio dažų.

3. Automobilio įbrėžimams remonto skystis lengvai pašalina oksido plėvelės ir užsispyręs purvo, dažų dėmės ir pan.automobilių dažai.

Techniniai duomenys:

Talpa: 30ml

Pakavimo Sąrašas:

Scratch Repair Skystis*1

arba

Scratch Repair Skystis*1 Nuvalykite*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, ten yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Patogu Naudoti】: Laikyti paviršiai, automobilių dažai švarus prieš naudojant nulio remonto skysčio, tada pamerkite audinį į nedidelį kiekį tirpalo ir nuvalykite įbrėžimų energingai, kol jie išnyksta.

2.【Puikus Efektas】: scratch remover gali remontuoti įbrėžimų, nepažeidžiant originalios automobilio dažų ir sudėtyje nėra dažiklių, todėl jis bus ne palikti bet kitos spalvos pagal originalą automobilio dažų apie savo automobilį.

3.【Išlaikyti Transporto priemonės Blizga】: Ne tik pašalinti dėmių ir įbrėžimų, bet automobilio įbrėžimams remonto skysčio, taip pat atkurti blizgesį ir blizgesį jūsų dažų ir priima jį atgal į savo pradinę blizgesį!

4.【Lengva Atlikti】: pajėgumas-scratch remover yra apie 30ml, kuris yra kompaktiškas ir lengva nešiotis.Automobilio įbrėžimams remontas, skysčio yra lengvas ir patogus nešiotis, užima labai mažai vietos, ir yra lengva saugoti.

5.【Plačiai Taikoma】: durų rankenos bumbulą nagu įbrėžimų, nedideli dažų įbrėžimai, ir poliruoto dažų swirls galima suremontuoti automobilio įbrėžimams remonto skysčio.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: Poliesteris & Nailonas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar