Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Anime Krašto-bėgikai Martinez Cosplay Kostiumų Išgalvotas Šalis Kostiumas Kailis Marškinėliai, Kelnės Helovinas Uniformas, Pilnas Komplektas Už Cosplay

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€482.28 €241.14
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k355128

Aprašymas:

1. Šis kostiumas yra įkvėptas pobūdžio Martinez, aukštos kokybės Cosplay Kostiumas Striukė.Puiki gimtadienio dovana anime gerbėjų ir draugų.Nešioti ir apkabinti savo mėgstamą simbolių!

2. Įskaitant gražus, paltai, kelnės, marškinėliai, karoliai, vimpelais, labai tinka cosplay.Medžiaga: medvilnė + poliesterinis pluoštas (poliesteris), klasikinio stiliaus, patogus ir kvėpuojantis, nėra lengva deformuotis.

3. Martinez Cosplay Kostiumas Striukė yra sukurta pagal populiaraus šou elementų, unikalus ir labai madingi, jūs galite kreiptis į dydžio diagramos atsargiai, prieš pateikiant užsakymą.

4. XS-3XL neprivaloma, kelnės elastinės juostos dizainas, baudos kūrinys, tinka daugeliui žmonių, puikus cosplay, Halloween vakarėlį, karnavalą, klubo renginys, makiažas šalis.

5. Cosplay kostiumai, kurie gali būti naudojami įvairiose vietose, pvz., renginių, fotografijos, kasdienio gyvenimo, šalys, ir išeina!Taip pat rekomenduojama Kalėdų, Kalėdų, gimtadienio, kultūros festivaliuose ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: Medvilnė + Poliesterinis Pluoštas (Poliesteris)

Dydis: XS-3XL

Svoris: apie 1000g

Pakavimo Sąrašas:

Striukė*1

Kelnės*1

T-shirt *1

Karoliai*1

Streamer*1

  • Elemento Tipas: Marškinėliai & Viršūnės
  • Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Lytis: VYRAI
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar