Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

50PCS Šiltnamio efektą sukeliančių Twist Įrašus Užtrauktuku Susieta Sagtis Kabinti Kablys Plastiko Šiltnamio efektą sukeliančių Augalų Žiedų Pakaba Apkaba Dalykėlių Kabinti Įrankis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€13.37 €8.96
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k34688

50PCS Šiltnamio efektą sukeliančių Twist Įrašus Užtrauktuku Susieta Sagtis Kabinti Kablys Plastiko Šiltnamio efektą sukeliančių Augalų Žiedų Pakaba Apkaba Dalykėlių Kabinti Įrankis

Funkcija:

Kaip naudoti: Šis šiltnamio efektą sukeliančių tvirtinimo apkaba yra lengvas ir lengvai įdiegti.Jis gali būti lengvai nustatoma tik dėdami jį į stogo kanalo ir sukimo maždaug 90 laipsnių kampu.Jūs galite taip pat pridėti, pašalinti ar perkelti juos bet kuriuo metu.

Aukštos kokybės medžiagos: pagaminta iš aukštos kokybės polipropileno, tvirtas, patvarus, atsparus korozijai, nėra lengva sulaužyti, o didžiausia apkrova gali siekti 44LB/20KG.Jie gali jums tarnauti ilgą laiką.

Pagrindinė paskirtis: naudojama remti augalai ir šviesa augalams ir laistyti arba purkšti sistemas, ir tuo pačiu metu atlieka svarbų vaidmenį išnaudoti savo šiltnamio efektą sukeliančių vietos.

Įvairios programos: tinka įvairių sodo ir šiltnamių, gali būti naudojamas įdiegti šešėlių rinkiniai arba string daržovių šiltnamiuose.Taip pat galite pakabinti savo gėlių vazonai ar gėlių krepšelius laisvai, kuri labai tinka augantys vijokliniai augalai ir kiti laipiojimo vaisių, gėlių ir daržovių augalų.

Pakuotės turinys: Jūs gausite 50PCS šiltnamio efektą sukeliančių tvirtinimo įrašų, pakankamai, kad atitiktų jūsų poreikius.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

spalva: Žalia

Dydis: kaip paveikslėlyje

Kiekis:50 vnt

Paketų sąrašo:

50 * Šiltnamio efektą sukeliančių kabliukai

Pastaba:

Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: PP

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar